AIR FRANCE: Bucuresti – St. Maarten la 478 euro. In septembrie.

AirFrance.jpg

Ii multumesc lui Marian care mi-a atras atentia, dar iaca exista un tarif foarte bun pentru Caraibe, mai precis pentru insula St. Maarten – stiti pozele acelea cu ditamai avionul Boeing 747 aterizand deasupra unei plaje (e fix poza de deasupra ;))… aceea este insula St. Maarten. Am facut o simulare prin septembrie, si mi-a iesit la 478 euro plecarea pe 11 septembrie (ce zi !), retur pe 18 septembrie. Nu stiu daca ati vrea sa stati mai mult pe insula, dar fiind o insula mica (e drept, impartita intr-o zona franceza si una olandeza), probabil o veti vedea in cea mai mare parte in perioada asta. Vedeti ca mai sunt date la preturile astea in a doua jumatate al lui septembrie !

Septembrie e perioada ploioasa in mod normal in Caraibe, dar si eu am fost prin zona tot intr-un septembrie, in St. Lucia si in afara de cateva ploi scurte (si intr-adevar, violente), a fost soare.

La dus se pleaca la 7:15 din Bucuresti si se ajunge in aceeasi zi la ora 13:50 in St. Maarten (datorita fusului orar), iar returul este o saptamana mai tarziu la ora 16:00 si ajungi in Bucuresti o zi mai tarziu la 14:15.

Biletul l-am vazut pe site-ul Air France si daca vreti sa-l luati, luati-l repede cat inca mai e disponibil 🙂

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest