Blue Air revine la Cuneo. Din 30 septembrie.

Blue Air.jpg

Blue Air anunta inca o ruta noua cu plecarea din Bucuresti. De fapt nu e chiar o ruta nou, este o revenire pentru ca Blue Air, pentru ca a mai operat in aeroportul Cuneo, pentru ca despre Cuneo e vorba. Cuneo este un aeroport aflat la sud de Torino, inspre coasta Marii Ligurice care in mod normal ar putea deservi si destinatii adiacente cum ar fi Coasta de Azur sau orase de pe Coasta Ligurica cum ar fi Genova. De remarcat ca din Romania, doar Blue Air opereaza pe Cuneo, WizzAir mutandu-si operatiunile pe aeroportul Torino aflat la doi pasi de marele oras italian, evident mult mai bine plasat daca vrei sa te duci la Torino (din Cuneo, sunt 76 km pana la Torino, iar din aeroportul Torino doar 16 km pana in centrul orasului).

Ma rog, tinand cont ca zborurile Blue Air incep pe 30 septembrie, iar ultimele curse WizzAir au loc pe 27 septembrie, banuiesc ca Blue incearca sa preia imediat pasagerii obisnuiti de Cuneo, o miscare interesanta :).

Ce mai e de anuntat este ca Blue Air va opera zborul Bucuresti – Cuneo de 2 ori pe saptamana in zilele de marti si sambata, iar biletele pot fi achizitionate de pe site-ul Blue Air. Am facut azi o simulare (ma rog e si o perioada de promotii de pret) si un bilet dus-intors Bucuresti – Cuneo prin octombrie costa minimum 47,98 euro alegand cea mai ieftina modalitate de plata (depunere banca, Zebra Pay sau altele), inclusiv taxele, dar exclusiv servicii facultative cum ar fi bagaje de cala, mancare, etc. Eu zic ca nu e un pret rau 🙂

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • ALIN spune:

    1. stire mai veche.
    2. pentru rezervarile facute pana la 30 septembrie 2014,pe website-ul propriu, e inclus gratuit si un bagaj de cala(poti verifica)

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii