WizzAir muta cursele de pe aeroportul Cuneo pe aeroportul Torino. Bucuresti – Torino la 22 euro

Wizz Air.jpg

Poate unii dintre voi ati aflat déjà, dar voiam sa va zic sa fiti atenti. WizzAir a decis sa mute zborul Bucuresti – Cuneo de pe aeroportul Cuneo pe aeroportul central din Torino cu incepere din 30 septembrie 2014. Ultima cursa spre aeroportul Cuneo va avea loc pe 27 septembrie 2014, iar prima cursa dintre Bucuresti si Torino va fi pe 30 septembrie. In plus, nou anuntata cursa Timisoara – Torino va incepe sa opereze din 3 noiembrie. Pretul unui bilet Bucuresti – Torino incepe de la 22 euro (99 lei), bilet + taxe la care trebuie sa adaugati bagajele. Am gasit bilete la preturile astea in a doua jumatate al lui octombrie. Biletele Timisoara – Torino (si retur) incep de la 25 euro (109 lei), de asemenea, pretul include taxele. Si am vazut bilete garla in a doua jumatate al lui noiembrie.

Cate ceva despre miscare. Aeroportul din Torino pe care va opera Wizz-ul de la sfarsitul lui septembrie este foarte aproape de oras, fiind mult mai accesibil decat Cuneo. De la aeroportul Torino puteti lua un tren GTT pana la statia GTT Dora (19 minute, 3 euro), amanunte gasiti aici sau un autobuz SADEM (45 / 50 minute, costa 6.50 euro + 0.50 euro daca veti cumpara biletul de la sofer) care face legatura pana la garile Porta Nuova si Porta Susa, principalele gari din Torino. Mai multe amanunte aici.

Daca aeroportul Torino este situat aproape de oras, aeroportul Cuneo este undeva la sud de Torino la circa 65 km de oras, iar accesul se face la ore fixe corelat cu orarul avioanelor din Torino Lingotto, cea de-a treia gara ca importanta din Torino dupa Porta Nuova si Porta Susa (1 ora, 7 euro).

Si daca vreti sa vizitati prima capitala a Italiei (de pe vremea Risorgimento-ului) si actuala resedinta al lui Juventus, aruncati o privire pe site-ul WizzAir.

Comentarii

  • Victor spune:

    Frumoase amintiri cu Cuneo…era in 2008…am luat trenul Torino-San Remo-Monte Carlo-Ventimiglia-Limone-Fossano si aeroportul tare low cost si buclucas Cuneo ne-a oferit un autostop Fossano aeroport ca shuttle nu mai erau seara si o campare pe banca din fata aeroportului intr-o senina noapte de mai cand afara temperatura batea spre 8 grade si coroanele Alpilor se ghiceau in noapte….pentru ca aeroporturile mici sunt inchise intre orele 12-6…

  • Iulian spune:

    20% reducere la Wizz (3-4 sept.)
    Happy traveling!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii