Din nou despre early booking si bilete luate din timp.

  04. Golful Paleokastrita.JPG

Scriam zilele trecute despre cat de in avans sa-ti cumperi un pachet turistic sau un bilet de avion. Si salutam atunci aparitia si in Romania a ofertelor de tip early booking ale agentiilor de turism, intr-o piata in care se tot vaneaza ceea ce nu s-a vandut din diverse motive la „last minute”. Tot atunci, spuneam ca in cazul companiilor aeriene low-cost, cel mai bine este sa vanezi cand se incarca biletele pentru sezonul urmator.

Ei bine, au mai aparut niste „early booking”-uri. Agentia Europa Travel tocmai a dat drumul la niste oferte „early booking” pentru vara urmatoare spre Corfu, insula pe care am descoperit-o asta-vara si care pot sa spun ca m-a vrajit, dar si pentru Zakynthos despre care de asemenea am auzit numai lucruri bune, Am aruncat o privire pe oferte si am vazut o cazare la Vila Dini in minunata asezare Paleokastrita (un loc cu adevarat superb, mi-a placut la nebunie) la 316 euro cu avionul (taxe incluse), cursa operata din Bucuresti de compania greaca Aegean Airlines sau 100 euro (cu autocarul). Evident, puteti sa achizitionati si pachete doar cazare in caz ca vreti sa conduceti masina personala pana in Grecia.

Reducerile early booking din tariful standard sunt urmatoarele: 30% reducere – pentru rezervari achitate integral pana la 10.12.2014, 20% pana la 1 februarie 2015, si 10% pentru rezervari achitate pana la 15 martie 2015

Pe de alta parte, zilele trecute companiile low-cost Blue Air si Easyjet au anuntat lansarea orarului de vara (de la sfarsitul lui martie pana in octombrie 2015). Blue Air promite tarife incepand cu 28 euro (one-way). Easyjet a dat si el drumul la bilete de vara, dar se pare ca se vor retrage a doua oara din Romania, un semnal fiind ca desi s-a anuntat lansarea orarului de vara cu surle si trambite, biletele pe ruta Bucuresti – Londra nu mai sunt disponibile decat pana la data de 27 martie 2015. Asa ca daca locuiti in vestul Romaniei, puteti folosi Easyjet numai din Budapesta.

Categorii:
Diverse

Comentarii

  • Maditu spune:

    Am fost la Vila Dini în 2013, tot prin ET. Poziționarea e perfectă, în fața hotelului în care ai stat tu și priveliștea e superbă. Păcat că nu poți să te bucuri de ea din cauza viespilor și a vecinilor… Dacă aș fi dat mai mult de 2 euro/săptămînă pe cazare, aș fi plîns mult după bani. Am fost în cîteva locuri, și afară și în România anilor ’90 cînd turismul se făcea așa cum se făcea, dar așa o mizerie și o lipsă de respect față de turiști ca acolo nu am mai întîlnit nicăieri. Vila a strîns o grămadă de comentarii negative și dacă aș fi în locul celor de la ET, aș scoate-o din ofertă pentru că e păcat de renumele pe care se chinuie să și-l facă!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest