In atentia bloggerilor: O noua editie Orkestra cu multe, multe premii

Orkestra.jpg

Mai asta-vara, am fost invitat sa fiu unul din ambasadorii proiectului Orkestra, un proiect foarte fain facut pentru bloggeri de catre SEO Monitor, una dintre cele mai cunoscute firme care activeaza in domeniul on-line. Practic, despre ce e vorba – cei de la Orkestra au strans laolalta un numar de sponsori care sa ofere tot soiul de premii pentru bloguri si bloggeri. Asta-vara, pe langa zecile (sau sutele) de premii, premiul mare a fost o vacanta in Grecia. Editiile de primavara si vara au strans 93 de campanii la care au participat 600 bloggeri. Am fost si eu la decernarea premiilor de vara (cred ca pe speaker l-a durut apoi gatul de cate premii a anuntat) si m-am bucurat sa vad oameni fericiti primind premii. Asa ca am acceptat cu mare placere sa fiu ambasador si la editia de toamna.

Deci, acum, e vorba de 31 sponsori care baga la bataie premii de peste 50.000 lei. Sunt premii si campanii din tot soiul de zone, evident si din zona de travel unde se pot castiga vouchere pentru servicii turistice.

Asa ca daca aveti un blog mai mare sau mai mic, aruncati o privire aici, pe site-ul Orkestra pentru mai multe informatii si de ce nu, pentru a participa. Bafta si ne vedem la premiere 🙂

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest