Haideti sa aratam Romania de nota 10

01. Delta Dunarii.JPG

Tocmai a trecut Ziua Nationala a Romaniei, zi in care parca toti ne iubim mai mult tara… pe strazile din Bucuresti am vazut tricolorul fluturand pe masini, dar si la balcoane. Si ma bucur ca cel putin de 1 Decembrie, ne simtim totusi bine ca suntem romani. Acesta este un blog de calatorii, de aceea as dori sa scriu despre calatorii. Si chiar si cei mai strasnici critici ai Romaniei cand vorbesc despre ce e de vazut in Romania, toti zambesc si zic … oh, vai, dar Romania e frumoasa (urmata evident de vorbe de “duh” gen “pacat ca-I locuita” sau “pacat ca nu-I promovata ca lumea”)… cu ultima afirmatie sunt cu totul si cu totul de acord.

Ei bine, va invit sa aratati Romania voastra de nota 10, Romania frumoasa prin ochii vostrii si a aparatului vostru foto (sau telefonului mobil). O Romania frumoasa.

Ce trebuie sa faceti ? Intrati pe site-ul “Romania de 10” si incarcati o poza frumoasa facuta de voi in Romania. Daca mergeti un pic mai jos, vedeti ca trebuie sa adaugati cifra 1 sau 0 in cadrul pozei in asa fel incat sa fie integrate in mod natural in imagine (inserarea cifrei se face foarte simplu in cadrul aplicatiei) si intrati in galeria de poze care arata o Romanie de nota 10.

Si in caz ca poza voastra este frumoasa si este votata de cat mai multi dintre prietenii vostrii in perioada 16 – 30 ianuarie, o sa va descoperiti fotografia in cadrul unei expozitii de arta moderna din Bucuresti in cursul anului viitor. Si chiar daca nu e votata, cel putin intrati pe site pentru a admira numeroase poze care va vor face sa exclamati inca odata – Da, Romania e frumoasa. Si de ce nu, sa descoperiti niste locuri noi de la noi din tara care merita sa fie descoperite.

Eu am introdus poza de sus in site, voi ce poza ati incarcat ? Daca aveti chef, lasati-mi si mie linkul de la poza voastra, jos la comentarii !

Categorii:
Romania

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii