Promotie KLM: Capitanul va recomanda ceva, eu zic doar atat: BANGKOK LA 515 EURO !

KLM.jpg

Daca anul trecut, KLM avea campania „3 zile, 3 destinatii”, anul asta, campania de tarife promotionale se afla sub egida „capitanului”. Nu, nu va ganditi la Corneliu Zelea Codreanu, ci la capitanii de aeronave KLM si Air France care recomanda destinatii, iar cei de la KLM baga o promotie fix pe destinatiile acelea. Ei bine, capitanii recomanda saracii de ei Johannesburg la 599 euro, Kuala Lumpur la 609 euro si Rio de Janeiro la 649 euro. Asta recomanda capitanii, dar eu va recomand sa NU RATATI altceva – Bangkok la 515 euro ! N-am mai vazut demult pretul asta !

Atentie mare, preturile astea sunt valabile prin aprilie, mai si iunie in cateva zile din luna. Evident, nu sunt multe bilete, asa ca grabiti-va ! Da, e sezonul ploios, dar cu putin noroc, nu ploua chiar toata ziua 🙂 Ce trebuie sa faceti, sa sariti pe site-ul KLM si sa simulati Bucuresti – Bangkok.

Si daca va intereseaza destinatiile capitanilor. nu le ratati nici pe alea – promotia e valabila pana pe 10 februarie (cu un numar de bilete limitat, evident) si se poate zbura pana pe 20 iunie 2015.

LATER EDIT

Mai sunt niste tarife tare, tare bune: Denpasar (Bali) la 565 euro, Singapore la 519 euro, ar mai fi si Beijing la 559 euro. Beijing nu e extraordinar, dar Bangkok si Bali chiar sunt foarte bune !

Bafta !

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest