Ohoho, ce pret pentru Columbia: Bucuresti – Bogota la 499 euro !

KLM.jpg

Am ajuns de abia acum la mailul asta si desi mai e doar o zi din promotie, nu pot sa nu va zic. Ca e prima oara cand vad un bilet de avion spre Columbia la sub 500 euro ! E vorba de promotia KLM denumita „recomandarea Capitanului” si care aduce promotii bune pe 3 destinatii pentru cateva zile, Si din ce a ales Capitanul, eu zic ca Bogota la 499 euro e de departe cea mai tare.

Columbia nu are cea mai buna imagine din lume, Automat, cand auzi de Columbia, te gandesti automat la traficantii de droguri, la guerilele comuniste, la rapiri, la uciderea fotbalistului Andres Escobar dupa Campionatul Mondial din SUA. Intre timp, insa, se pare ca nivelul de siguranta personala in aceasta tara sud-americana s-a imbunatatit serios. Am prieteni care au fost recent pe acolo si mi-au spus ca daca nu te aventurezi in zone rau famate, e OK (sau in jungla in care opereaza FARC). Dar hai sa va zic cele 3 destinatii (cu detaliile de rigoare)

  • Johannesburg, Africa de Sud, cu preturi incepand de la 599 euro cu toate taxele incluse. Se pot rezerva bilete pana pe 7 Aprilie, iar perioada de calatorie este pana pe 10 Decembrie 2015, mai putin luna Iulie.
  • New York, SUA, de la 579 euro cu toate taxele incluse. Pana pe 31 Martie se pot rezerva biletele de avion, iar perioada de calatorie este pana pe 26 Iunie.
  • Bogota, Columbia, de la 499 euro cu toate taxele incluse.  Se pot rezerva bilete pana pe 15 Martie, iar perioada de calatorie este 28 Martie – 5 Iunie si 1 Octombrie – 30 Noiembrie.

Mai multe amanunte pe site-ul KLM.

Etichete:

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest