Oferte KLM: Curacao, Aruba, St. Maarten si Bonaire in jur de 550 euro !

KLM.jpg

Am primit un mail de la KLM ca au niste oferte noi. Ma uit pe ele: Rio @ 699 euro, Havana @ 799 euro, Lima @ 899 euro. Nu ma dau pe spate. In schimb, am dat pe click pe link si am gasit alte destinatii la preturi mult, mult mai tari. E vorba de destinatiile exotice ale KLM din mijlocul Marii Caraibelor – si nu sunt putine, sunt 4 – Aruba, Curacao, St. Maarten, da, insula aia impartita in 2 intre olandezi si francezi si unde lumea se strange sa simta suflul unui avion in aterizare si Bonaire (de insula asta nu stiu mare lucru, dar fiind in Caraibe nu poate fi decat faina). Si astea sunt preturi chiar foarte bune !

Am mai cules niste preturi prietenoase pentru China – Beijing la 529 euro, Hong Kong la 549 euro, as mai zice si ca Manilla la 599 euro nu e deloc rau, e chiar bine. Dar mai bine aruncati o privire aici ca sunt oferte prin toata lumea.

ATENTIE MARE: Preturile promotionale sunt valabile pe perioade variabile (unele chiar doar pana azi), asa ca atunci cand cititi ofertele, fiti atenti si la datele cand sunt valabile. Bafta !

Etichete:
·

Comentarii

 • Li spune:

  Imperator, ce parere ai?KLM Hungary a avut oferta foarte buna ca pret pentru America de Sud , pentru Buenos Aires era pe la 735 euro.Problema era cu timpul de transfer pe aeroportul din Amsterdam, era numai o ora.Nu ajunge, campion la alergari daca esti.Aeroportul e mare, pierzi legatura , pana la portile unde se face control amanuntit corporal sunt vreo 3 kilometri.Si cand pierzi legatura ce faci?

  • Imperator spune:

   Daca ai ambele zboruri pe acelasi bilet, KLM este obligat sa-ti garanteze transferul. Daca pierzi avionul din vina lor sunt obligati sa te reruteze. Nasol e ca pleci din Budapesta, deci trebuie sa treci si prin controlul de pasapoarte, daca veneai de la Bucuresti, nu mai treceai 🙂

 • Li spune:

  Nu inteleg asta cu controlul pasapoartelor, de ce nu se controleaza la Bucuresti?

  • Imperator spune:

   Pentru ca atat Bucurestiul, cat si Buenos Aires nu fac parte din zona Schengen. Zborurile din Bucuresti aterizeaza intr-unul din terminalele non-Schengen, iar zborul de Buenos Aires pleaca tot dintr-un terminal non-Schengen, apropiat de poarta unde trage cursa de Bucuresti. Budapesta este in zona Schengen, asa ca tu vei traversa granita nu la Budapesta (unde nu vei fi controlata la pasapoarte), ci la Amsterdam.

 • Li spune:

  Mersi , asa o fi, daca zici tu.Stii cumva cum stabilesc distinsii de la KLM Hungary cand e vina lor si cand e vina ta?Poate in opinia lor o ora e suficient sa strabati aeroportul de la un capat la altul.Am vazut ca si altii au aceeasi problema, un domn in costum cu geanta diplomat alerga ca la olimpiada sa prinda o cursa, nu stiu care, dar nu cred ca asta era visul lui,cum nu e nici al meu.

 • diana spune:

  am o intrebare legata de zborurile cu klm, stiti cumva daca mai este valabila situatia cu un bagaj de cala gratuit in caz ca posed card flying blue?

 • Imperator spune:

  Pentru zboruri intercontinentale, nu costa bagajele.
  Pentru zboruri continentale (in interiorul Europei), depinde de nivel. Daca ai nivelul de baza (Ivory), platesti 50% reducere, daca ai de la Silver in sus, e gratis

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest