Oferte KLM: Curacao, Aruba, St. Maarten si Bonaire in jur de 550 euro !

KLM.jpg

Am primit un mail de la KLM ca au niste oferte noi. Ma uit pe ele: Rio @ 699 euro, Havana @ 799 euro, Lima @ 899 euro. Nu ma dau pe spate. In schimb, am dat pe click pe link si am gasit alte destinatii la preturi mult, mult mai tari. E vorba de destinatiile exotice ale KLM din mijlocul Marii Caraibelor – si nu sunt putine, sunt 4 – Aruba, Curacao, St. Maarten, da, insula aia impartita in 2 intre olandezi si francezi si unde lumea se strange sa simta suflul unui avion in aterizare si Bonaire (de insula asta nu stiu mare lucru, dar fiind in Caraibe nu poate fi decat faina). Si astea sunt preturi chiar foarte bune !

Am mai cules niste preturi prietenoase pentru China – Beijing la 529 euro, Hong Kong la 549 euro, as mai zice si ca Manilla la 599 euro nu e deloc rau, e chiar bine. Dar mai bine aruncati o privire aici ca sunt oferte prin toata lumea.

ATENTIE MARE: Preturile promotionale sunt valabile pe perioade variabile (unele chiar doar pana azi), asa ca atunci cand cititi ofertele, fiti atenti si la datele cand sunt valabile. Bafta !

Etichete:
·

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii