OHO HO !!! 579 euro – Costa Rica, 589 euro – Guatemala, 559 euro – Panama

Air-France 1.jpg

Jur ca nu am mai vazut astfel de preturi pentru America Centrala. Poate am uitat eu, dar tarife de 500 si ceva euro pentru America Centrala nu am vazut ! Si sincer sunt surprins rau ! Pentru ca in Guatemala sau Costa Rica nu exista zboruri directe din Europa ale vreunei companii care sa opereze la Bucuresti. Da, stiu, spaniolii de la Iberia zboara prin zona, dar ignora Bucurestiul. Ei bine, Air France / KLM in cooperare cu compania panameza Copa are niste preturi de NERATAT spre America Centrala. S-o luam pe rand.

Panama – 559 euro. Aici, zboara atat KLM (din Amsterdam), cat si Air France (din Paris). Am facut si eu drumul asta asta-iarna si spre marea mea surprindere, Panama a fost o experienta mult mai placuta decat ma asteptam. Da, este americanizat, dar nu atat de rau pe cat credeam, orasul asta chiar are un suflet si chiar e interesant. Nu va trebuie viza, iar pentru mai multe amanunte de ce si cum, uitati-va aici.

San Jose, Costa Rica – 579 euro. Costa Rica este o tara a unor parcuri nationale incredibile. Orasele nu sunt cine stie ce, dar experienta din parcurile nationale sunt de neuitat. Am bantuit asta-iarna si deja am scris o serie de articole pe care le puteti citi aici .

Guatemala – 589 euro. Alaturi de Nicaragua, Guatemala este tara care mi-a placut cel mai mult din America Centrala. Pentru ca este cu adevarat America Centrala, America aia colorata, a caselor coloniale, a chicken bus-urilor, a preturilor mici. Guatemala este tara mayasilor care reprezinta majoritatea absoluta (dar si oprimata), iar in aceasta tara, poti descoperi unul dintre cele mai frumoase orase coloniale ale Americii – Antigua. unele dintre cele mai impresionante ruine ale lumii maya (Tikal, dar si Copan, aflat in Hondurasul vecin, dar fix pe granita) si sate mayase care pastreaza inca traditii pre-columbiene. Atentie doar – nivelul de siguranta este destul de precar spre deosebire de Nicaragua, Costa Rica sau Panama, dar cu precautie, poti sa te numeri printre milioanele de turisti care vin si nu li se intampla nimic. Poti citi despre Guatemala aici.

Calatoria poate fi facuta in perioada 1 mai – 30 iunie si 17 august – 10 decembrie 2015, in functie de disponibilitatea locurilor. Atentie, din mai pana in octombrie, noiembrie, este sezonul ploios, dar daca asta nu va deranjeaza, sunt niste preturi de neratat !

Mai gasiti si Punta Cana si Santo Domingo (Rep. Dominicana) la 699 euro, dar nu se compara cu America Centrala !

Rezervarile se pot face pe www.klm.rowww.airfrance.ro

Bafta !

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest