Puteți alege ambasadorii Wizz pentru România !

Ozana Timar - Wizz Air

Una dintre ideile faine ale celor de la Wizz a fost să creeze poziția de “ambasador Wizz”. Ce este ambasadorul Wizz? Este un membru al echipajului, în general stewardesă sau steward care, în urma votului public, devine imaginea companiei. Ambasadorii (sau ambasadoarele) Wizz participă din partea companiei la diverse evenimente (chiar eu am dat un premiu ambasadoarei Wizz la Romanian Digital Travel Awards, unde Wizz a primit premiul de cea mai populară companie aeriană low-cost din România), unde reprezintă compania. În general, la marile corporații, doar directorii de PR sau directorii generali pot reprezenta compania la astfel de evenimente. Ei bine, Wizz-ul poate fi reprezentat și de stewardese. Dar nu orice stewardese, ci doar cele alese în mod public. Și, evident, nu trebuie să fie doar frumoase, ci și deștepte (știți cocktailul ăla perfect).

Prima tură de ambasadoare a fost votată acum doi ani. România a avut două ambasadoare, dintre care a mai rămas Denisa, pentru că ambasadoarea cealaltă s-a mutat la o altă companie, undeva la Golful Persic. Acum, în cazul României (care are mai multe baze), vor fi alese trei ambasadoare, în cazul țărilor în care nu există decât o singură bază (cum ar fi țările baltice, bunăoară), vor fi alese doar două ambasadoare. Din România sunt șase candidate, dar personal nu cunosc decât una singură, pe care chiar v-aș ruga să o votați. O cheamă Ozana Timar și cred că este una dintre cele mai entuziaste ființe pe care le-am cunoscut vreodată… deși nu pot să zic că ne-am cunoscut prea bine, am fost în același grup la un infotrip prin Sibiu, era greu să nu te molipsești de entuziasmul ei. E una dintre acele persoane cu care nu trebuie să interacționezi prea mult ca să tragi concluzia “She is great”.

Și pentru că sunt convins că își dorește extrem de mult să devină ambasadoare Wizz, și pentru că sunt extrem de convins că ar ajuta-o mult în cariera ei de zburătoare, și pentru că sunt convins că ar fi o ambasadoare strălucitoare, v-aș ruga să o votați.

Puteți vota zilnic până pe data de 24 iunie (în fiecare zi, un vot) și o puteți face cu un clic aici. Trebuie doar să clic că acceptați condițiile și pe butonul de vot, iar apoi s-o căutați pe Ozana 🙂 Vă mulțumesc!

Ozana de la Wizz

Timar Ozana

Ozana Timar

[mwi-product sku=”WIZZ-Navy-Blue,WIZZ-Air-Black-Grey,WIZZ-Air-Navy-Pink” img_width=”200″ desc=”false” type=”add” btn_color=”blue” btn_link=”button” cols=”3″ ]

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest