O noua serie de promotii KLM: Johannesburg @ 499 euro, Miami @ 511 euro, Beijing @ 529 euro

KLM

A mai aparut o serie de oferte ale KLM si ma grabesc sa vi le anunt si voua, mai ales ca printre ele sunt si niste preturi bune. Ce vreau sa subliniez este ca sunt oferte spre toate zonele lumii unde zboara KLM, fie ca e vorba de Africa, Asia sau cele doua Americi. Dar hai sa va spun rapid care sunt cele mai interesante tarife.

Pentru iubitorii de Asia, as zice ca Beijing la 529 euro e un pret tare bun pentru a vizita Marele Zid Chinezesc si Palatul Imperial. As vrea insa sa va semnalez si Chengdu la 549 euro. Pe langa atractiile din Chengdu (aici se afla unul dintre cele mai mari centre de crestere a simpaticilor ursuleti panda), din Chengdu poti ajunge repejor si in Tibet, dar si in provincia Yunnan, una dintre cele mai spectaculoase si originale provincii ale Chinei, locuita de numeroase nationalitati non-chineze.

In Africa, de departe Johannesburg la 499 euro e un pret foarte bun, iar pentru o destinatie mai putin cunoscuta, Accra, in Ghana la 529 euro mi se pare un tarif rar.

In America de Nord, Miami la 511 euro e un pret bun, dar si Boston sau Montreal la 556 euro nu mi se par de ignorat.

In fine, sunt mult mai multe destinatii la preturi promotionale, le puteti descoperi aici. Atentie la perioada de calatorie, difera de la o zona la alta si atentie la perioada de black-out (in general, in jurul Sarbatorilor de iarna). Zboruri faine sa aveti !

Etichete:
·

Comentarii

  • paul spune:

    tocmai m-am intors de la beijing. de fapt din calatoria cu transsiberianul… eu am gasit beijing-istanbul cu 3 ore escala in baku la 340 euro cu azerbaijan airlines… merci de ponturi. am profitat de unele informatii de aici.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii