S-a ales castigatorul la concursul EXIMTUR – Batalia destinatiilor India vs. Sri Lanka

NG India

Iata, inca un concurs s-a incheiat din seria „Batalia Destinatiilor”, editia 2 – India vs. Sri Lanka. Pentru mine, rezultatul a fost o surpriza, a fost o victorie categorica a Sri Lankai cu 68 – 32. Ca in povestea cu David si Goliath 🙂 Si acum a castigat, David, adica tara mai mica si care la prima vedere, ar fi fost mai putin cunoscuta, dar iata ca nu numai ca majoritatea a ales Sri Lanka, ci o mare majoritate – mai bine de doua treimi din cei prezenti. Cum spuneam, cu aceasta ocazie, am avut si un concurs cu premii oferite de EXIMTUR. Iar la castigatorul este …

Janette pe care am anuntat-o deja printr-un mail. A castigat o carte National Geographic – India si o reducere de 5% la ofertele EXIMTUR pentru destinatia aleasa.

Va multumesc pentru participare si va astept si la urmatoarele concursuri !

Categorii:
Diverse

Comentarii

 • CRINA spune:

  Pe cand o excursie prin Kerala (cu tot sudul)? sau in Sri Lanka? ceva programari pt. anul ce vine?

 • Virgiliu Pop spune:

  Nu mi se pare de fel curprinzator ca Sri Lanka e preferata in detrimentul Indiei. Am fost in India acum 3 ani, iar de acolo am plecat in Sri Lanka. Mi s-a luat o piatra de pe inima cand am ajuns la Colombo … Ca veteran flashpacker ce sunt, cu 64 de tari la activ, marturisesc ca nu-mi plac doua feluri de destinatii: cele prea „de fite”, prea neautentice – cum ar fi Waikiki beach – precum si polul opus, destinatiile prea de hipsteri, prea „autentice” – cum ar fi India.

 • Hadrian spune:

  Mie imi place ca ” victoria categorica a Sri Lankai cu 68 – 32″ a fost recompensata cu o „carte National Geographic – India” ….in rest felicitari!!!! …

 • Hadrian spune:

  Mie imi place ca „victoria categorica a Sri Lankai cu 68 – 32.” a fost recompensata cu „o carte National Geographic – India” ….in rest felicitari!1! (pe bune…..super site Mr. Imperator!!!) P.S. Cati participanti au fost la concurs? (…ca sa stim si noi cat de relevant este rezultatul)

 • Lotus Roxana spune:

  Buna Cezar,

  Exista o editie de la National Geographic cu Sri Lanka?

 • Lotus Roxana spune:

  Ah, pacat. Caut un ghid pentru Sri Lanka si nu gasesc pe nicaieri pe la noi 🙁

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii