299 euro citybreak in 10 orase europene (avion + cazare + surpriza)

8. Obiective turistice Paris Turnul Eiffel

A venit toamna, iata ca a venit si sezonul city-breakurilor. Asa ca nu au intarziat sa apara ofertele. Si ultima oferta de la Paralela 45 mi se pare super ok – 10 orase europene, 3 nopti de cazare + avion + surpriza la 299 euro (daca optezi pentru hotel de 3 stele) sau 399 euro (daca vrei un pic mai mult lux, la 4 stele). Dar sa va zic amanuntele.

Paralela 45 a facut un partener cu Taromul pentru a oferi city breakuri in Europa la pret fix. Practic, poti opta pentru oricare din urmatoarele destinatii: Amsterdam, Atena, Barcelona, Bruxelles, Londra, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Valencia si aveti inclus biletul de avion (cu tot cu bagaj de cala, taxa de aeroport, mancare la bord) pe cursa Tarom, hotel 3 sau 4 stele (cu tot cu mic dejun) si o surpriza in functie de oras (poate fi un bilet la autobuzele turistice care fac tura, oprind la principalele obiective turistice, un bilet de intrare la un muzeu sau o mini-croaziera).

Perioada de calatorie trebuie sa aibe loc in perioada 1 noiembrie – 19 decembrie 2015 si 10 ianuarie – 29 februarie (data ultimului retur).

Puteti rezerva la orice agentie Paralela 45 din tara si puteti afla mai multe amanunte aici

Tripsta-logo

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest