Inca un charter de Mauritius, de data asta imediat dupa Anul Nou

14. Oceanul Indian

Va povesteam cu ceva timp in urma despre charterul de Revelion de Mauritius. Tot in respectivul articol, va povesteam ca, de cativa ani incoace, Paralela 45 organizeaza un charter cu destinatie exotica de Revelion, o cursa directa Bucuresti spre… in ultimii ani, a fost fie Kenya, fie Maldive, fie Mauritius. Ei bine, anul acesta, charterul exotic de Anul Nou va merge in Mauritius. Dar pentru ca exista un numar de oameni care prefera sa petreaca Craciunul si Revelionul acasa sau, pur si simplu, lucreaza de Revelion ori nu vor sa plateasca preturile ridicate care, de obicei, sunt de Revelion, Paralela 45 a lansat un al doilea charter spre Mauritius, imediat dupa Revelion. Si, da, preturile sunt sesizabil mai mici, de pana la 50%, fata de charterul de Revelion.

Amanuntele sunt – zborul este operat de un avion Airbus 310 al companiei nationale Tarom, iar plecarea este pe 3 ianuarie seara din Bucuresti (ora de decolare este 23:00). Puteti sa dormiti (cei care dorm pe avion, eu ma numar printre ei, din fericire), pentru ca aterizarea in Mauritius are loc in jurul orei 11:00 ora locala (nu va veti putea plange de diferenta de fus orar, Mauritius in timpul iernii este pe acelasi fus orar cu Romania).

Sejurul se deruleaza in perioada 4 ianuarie – 11 ianuarie, plecarea fiind prevazuta aproape de pranz, aterizarea la Bucuresti avand loc, candva, seara. In oferta, se afla sapte hoteluri, il poti alege pe oricare dintre ele.

Pentru mai multe informatii, faceti click aici si alegeti-va hotelul in meniul din stanga. Apoi, in partea de jos a paginii, dupa ce ati ales hotelul, apasati butonul “vezi tarife”. Am ales la intamplare hotelul Anelia Beach Resort, iar tariful per persoana este de 2080 euro + 295 euro taxe aeroportuare pentru pachet complet.

Iar daca vreti sa aflati mai multe despre Mauritius, puteti descoperi multe informatii, povesti si poze de cand am fost acolo. Gasiti totul aici.

Imagini Mauritius

01. Plaja Mauritius

Ce poti vedea in Mauritius ? Mare

02. Mare Mauritius

cu o culoare iesita din comun

03. Sporturi apa Mauritius

04, Salupa pe mare

05. Cascada

cascade

06. Flori Mauritius

flori

07. Nuferi

08. Broaste testoase

fauna

08. Rata

09. Zebre

10. Casella Park

tururi

11. Port Louis, Mauritius

12. Capitala Mauritius

experienta urbane – in capitala Port Louis

13. Pamanturi colorate

o tara extrem de colorata

14. Oceanul Indian

Tripsta-logo
Categorii:
Diverse · Paralela 45

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii