Wizz-ul contraataca. Reducere 20% pe toate zborurile

WizzAir

Cum se pare ca se incinge competitia (cel putin pe cateva rute din Bucuresti), Wizz-ul indeseste si el promotiile la bilete de avion. Vedeti ca azi si doar azi, Wizz are o reducere de 20% pentru biletele de avion. Si de data asta, nu doar pentru membrii Wizz Discount Club ca in ultimele luni, ci pentru toata lumea. Puteti lua bilete de aici.

Comentarii

 • Sebastian Puscas spune:

  Salut.

  Urmaresc de ceva timp blogul tau si as vrea sa iti cer un sfat.

  Zilele trecute adica chiar in 26 Noiembrie eram pe punctul sa cumpar un bilet Wizz Air, Cluj Napoca – Dubai.
  Din cauza a 20% reducere biletul era 1200 lei pentru 2 persoane dus intors pe la sfarsitul lui Martie. Intrebarea mea e : Ce sfat imi poti da, sa cumpar acum chiar daca nu mai apare acel 20% si anume e 1500 lei, sau sa astept urmatoarea zi de promotie de tip 20%, care poate veni cu prilejul sarbatorilor sa zicem.

  O alta intrebare ar fi, pentru ca stiu ca ai fost la Dubai, avionul aterizeaza la 21:20, am timp sa iau autobuzul 55 pana la statia de metro? sau trebuie sa iau un taxi pana la Metro (IBN Battuta), ca sa ajung inainte de ora 23 cand metroul se inchide, hotelul va fi cel mai probabil in orasul vechi, adica la aproape 60 km de DWC. Stiu ca si taxiurile sunt ieftine.

  • Imperator spune:

   Se vede, dar sunt in Cuba si cam greu cu netul pe aici.
   Promotiile de 20% sunt relativ nesigure, adica nu stii cand vin. Uneori vin gramada, alteori astepti si luni sau sunt doar pt Wizz Discount Card.
   Relativ la metrou, sunt sanse mici sa-l prinzi daca nu zbori joia. joia metroul are program prelungit, asa de weekend 🙂 Taxiurile costa un pic mai mult ca in Bucuresti, dar Deira e departe rau. Eu am dat cam 100 parca pana pe langa Mall of the Emirates.

 • Sebastian Puscas spune:

  Se vede comentariul ?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest