Ultima promotie a anului de la Qatar Airways. Hong Kong la 513 euro

36. Qatar Airways - Doha airport

Desi cei de la Qatar Airways tot o tin din promotie in promotie, presupun ca aceasta este ultima promotie a anului. Deci, incepand de azi si pana pe 17 decembrie, Qatar Airways are o serie de tarife la preturi promotionale (comunicatul de presa spune ca pana la 25% reducere). Perioada de calatorie este generoasa, incepand cu 27 decembrie 2015 pana la sfarsit de iunie (nu stiu cate zboruri la preturi bune sunt fix inainte de Revelion, dar gasiti destule dupa 1 ianuarie). Dar sa vedem care sunt „the best of”

Bali la 756 euro este OK-ish. Am vazut si mai bune, dar e un pret OK.

Bangkok la 603 euro. Cele mai bune preturi pe Qatar am vazut la vreo 570 – 560 euro, e ok si la 603. Pe multi pe care i-am auzit mergand in Thailanda in ultima vreme au dat cam 7 – 800 euro pe avion. Si apropos, zborul pana la Doha costa 606 euro 🙂 Deci cu 3 euro mai mult decat Bucuresti – Doha – Bangkok 🙂

Ho Chi Minh la 656 euro e un pret bunicel.

Cel mai bun pret este Hong Kong la 513 euro. Si mai ales ca acopera si perioada de Anul Nou Chinezesc cand Hong Kong pune la cale un spectacol de artificii de zile mari. De luat in considerare.

Acestea sunt cateva preturi, dar exista promotii pe toate destinatiile Qatar Airways. Pentru restul destinatiilor (toate din portofoliul Qatar exceptand Jeddah), aruncati o privire aici.

 

Etichete:

Comentarii

 • bogdymol spune:

  Am rezervat aseara, pt dus in Februarie, intors in Martie 2016:
  Budapesta – (Doha) – Hong Kong
  Singapore – (Doha) – Budapesta
  totul cu 450 Euro.
  In week-end acelasi zbor l-am gasit cu 390 Euro, dar am ezitat si nu l-am luat la timp…

 • george spune:

  din milano e 392 euro catre bangkok cu qatar…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii