BREAKING NEWS: Pleaca TAP, vine IBERIA EXPRESS

Iberia Express

Daca ieri anuntam plecarea companiei nationale portugheze de pe Otopeni, incepem ziua cu o veste buna: pleaca portughezii, vin spaniolii ! Incepand cu 21 iunie 2016, compania spaniola Iberia Express, subsidiara low-cost a companiei nationale Iberia va incepe sa opereze la Bucuresti ruta Bucuresti – Madrid. O sa-mi spuneti ca exista deja destule companii care opereaza Bucuresti – Madrid (Wizz, Blue, Ryan, Tarom). Da, dar ce aduce Iberia Express pe langa preturi competitive (competitia intotdeauna duce la tarife scazute !) sunt si transferurile gratuite … in timp ce Wizz, Blue si Ryan sunt companii point-to-point.. zbori la Madrid, vrei sa pleci mai departe, iti iei bagajul si e riscul tau.

Dar sa va dau amanunte. Zborurile vor incepe pe 21 iunie 2016 si vor fi operate de 2 ori pe saptamana. Pana una alta, perioada stabilita de zbor este limitata (21 iunie – 16 septembrie), dar sunt convins ca daca va da rezultate, Iberia Express va continua zborurile, poate vor si mari frecventele. Dar pana una alta, orarul este:

Bucuresti – Madrid 5:05 – 7:55. Zboruri martea si sambata

Madrid – Bucuresti 23:35 – 4:25. Zboruri lunea si vinerea

Tarifele incep de la 54 euro one-way (inclusiv 1 bagaj de cabina + 1 bagaj de cala), iar tariful dus-intors minim este 109 euro (cu tot cu bagaje).

 

Si pentru ca tot ma plangeam ca nu vom mai avea zboruri directe Bucuresti – Lisabona, ei bine, Iberia Express poate fi o optiune pentru ca are un orar de transfer bun si ai transferul garantat in Madrid + transferul bagajelor (le lasi la Bucuresti, le iei la Lisabona). Orarul ar fi:

Bucuresti – Lisabona 5:05 – 11:50 (via Madrid)

Lisabona – Bucuresti 20:35 – 4:25 (via Madrid)

Pretul unui bilet Bucuresti – Lisabona va incepe de la 90 euro (all inclusive), iar un bilet dus-intors va costa un pic mai putin decat cele de la TAP la 178 euro (all inclusive)

 

Sa salutam deci, noua companie care va opera pe aeroportul Bucuresti si sa speram ca va avea succes 🙂

Biletele sunt deja incarcate si pot fi achizitionate pe site-ul Iberia. Atentie insa la zile si la perioada !

Sursa foto

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest