Preturi promotionale la TAP pe destinatii din Portugalia si Spania

TAP.jpg

Nu-i asa ca aveti chef de zile cu soare si mai calduroase ? Astea 2-3 din ultimele zile au fost chiar faine, dar am auzit azi la radio ca iar vine frigul 🙂 Adevarul este ca si acum imi aduc aminte de niste calatorii in februarie prin Italia (la Roma) sau Bosnia unde erau 15 – 20 de grade… si m-am simtit asa de bine… cred ca mai bine decat daca m-as fi dus la 30 de grade in Sri Lanka sau Thailanda… Asa ca nici nu va inchipuiti ce mi-a placut titlul promotiei noi de la TAP – „Go after the sun” („Du-te dupa soare”) in care anunta preturi promotionale pentru destinatii din zonele insorite si calde ale continentului – Portugalia natala si Spania din vecini !

Preturile anuntate de TAP sunt realmente mici, din pacate, apar taxele pe care le percep aeroporturile hraparete, dar si asa, merita sa profiti de ele. Pai TAP-ul da zborul de Porto la 35 euro (dus-intors), 43 de euro la Lisabona si 52 euro tocmai pana in Madeira, insula primaverii eterne. Dar, cum am zis aeroporturile cer mult mai mult decat companiile aeriene, asa ca preturile finale sunt urmatoarele:

Bucuresti – Lisabona: 210 Euro

Bucuresti – Porto & Faro : 276 Euro

Bucuresti – Bilbao & Sevilla: 290 Euro

Bucuresti –  Malaga:  291 Euro

Bucuresti –  Madeira & Madrid: 300 Euro

Bucuresti – Valencia: 307 Euro

Perioada de vanzare:  incepand de astazi, 23 ianuarie pana pe 4 februarie

Perioada de calatorie: 4 februarie – 18 aprilie 2013

Atentie, numarul de bilete promotionale este evident limitat, dar sunt totusi destule… gasesti pana la 9 bilete per cursa.

 

Biletele pot fi cumparate direct de pe site-ul TAP Portugal.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest