Ryanair anunta introducerea cursei Bucuresti – Madrid

Ryanair.jpg

Zilele trecute, Ryanair a anuntat introducerea cursei directe Bucuresti – Madrid din vara. Intre timp, zborul a fost incarcat, asa ca va pot da detaliile complete. Deci, cu incepere de duminica 29 martie 2015, Ryanair va lansa zborul de Madrid cu o cursa zilnic. Madrid este cea de-a patra destinatie operata de Ryanair din Bucuresti – Londra si Dublin sunt deja operationale, iar cursa de Charleroi (Belgia) va incepe la sfarsitul lunii octombrie. Dar sa vedem amanuntele nou anuntatei curse de Madrid.

Zborul va fi operat intre Bucuresti Otopeni si terminalul 1 al aeroportului Madrid – Barajas.

Madrid – Bucuresti 15:55 – 20:35

Bucuresti – Madrid 21:00 – 23:40 (atentie, metroul functioneaza doar pana la ora 2 noaptea, deci trebuie sa va descurcati rapid cu recuperarea bagajelor)

Preturi: La primele curse, pretul unui bilet dus-intors este de 194 euro. In caz ca doriti sa adaugati un bagaj de pana la 20 kg (nici un gram in plus), mai adaugati 25 euro per segment (deci, 50 euro dus-intors). Cel mai mic pret l-am gasit candva in unele zile incepand cu sfarsitul lui aprilie si este 93 euro dus-intors (Bucuresti – Madrid la 50 euro, Madrid – Bucuresti la 43 euro). Pretul include taxele aeroportuare, dar nu si servicii suplimentare cum ar fi bagaje, mancare, etc.

Biletele pot fi deja achizitionate de pe site-ul Ryanair.

Ryanair Bucuresti - Madrid.jpg

 

 

Comentarii

  • speedy.gonzales spune:

    suuuuperrrrrr !!!!
    am vizitat anul trecut barcelona si intentionam la anul sa merg in madrid. as fi vrut si anul acesta,dar m-am trezit tarziu, asa ca preturile pe wizzair au fost destul de mari.

  • alex.cby spune:

    O veste excelenta concurenta mai mare pe ruta Madrid.Tarifele inca sunt mari din cauza taxelor de aeroport din Spania, dar 93 Euro suna bine.
    Astept cu interes urmatoarele miscari Ryanair, mai ales ca pana acum s-au orientat spre rute clasice de „navetisti” (Londra, Madrid, Bruxelles, Dublin). Bordeaux, Lisabona, Scotia?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii