Malaga – Sao Paolo – Paris la 205 euro

Iberia.jpg

Zilele astea am stat destul de putin timp la computer, dar unii dintre voi mi-ati atras atentia aici si pe Facebook si va multumesc. In fine, am ajuns la computer si pot sa dau veste pentru toti. Ei bine, au aparut din nou niste super preturi pe America Latina. De data asta e vorba de compania spaniola Iberia care ofera zboruri de la Malaga (Andaluzia) la Sao Paolo si retur la Paris pentru doar 205 euro. Pretul acesta poate fi obtinut pe expedia.ie (nu stiu insa daca poti cumpara daca cumperi din Romania, nu am ajuns pana la momentul sa achizitionez biletul). Daca nu merge, vedeti ca pe site-ul autohton Paravion, gasiti aceleasi bilete la 230 euro.

Deci, ce trebuie sa faceti.

Daca este sa achizitionati pe expedia.ie, intrati pe site, apoi selectati „Flights”, apoi „Multiple destinations” si bagati destinatiile Malaga – Sao Paolo – Paris si verificati datele de mai jos.

Daca este sa achizitionati pe paravion.ro , intrati pe site, selectati „legaturi multiple” si apoi bagati destinatiile.

Se pare ca datele pentru care gasiti aceste preturi sunt

 • 01-18/05
 • 10-25/05
 • 05-19/09
 • 13-28/09
 • 04-12/10
 • 14-26/10

Pana la Malaga, zboara doar Blue Air direct din Bucuresti, pentru Paris, aveti mai multe optiuni directe: Tarom, Air France, Wizz Air si Blue Air.

Bafta !

Sursa info

Oferta Sao Paolo.JPG

Comentarii

 • Vladimir spune:

  Noi am luat 4 bucati direct de pe situl Iberia sosire in Sao Paulo si plecare din Rio cu 210 EUR. Cum ar trebui sa fie vremea la sfarsitul lui octombrie? Merge de baie? 🙂

 • alin spune:

  ori nu mai sunt locuri la aceste tarife, ori eu nu caut bine…
  in acest moment gasesc niste preturi de 900 euro……..
  Vladimir, tu de unde ai luat plecarile? Poti sa fi putin mai specific, te rog?
  Cu multumiri!

  • Vladimir spune:

   Traseul nostru este Malaga – Sao Paulo 16 oct si Rio – Paris – 31 oct. Dar am verificat astazi si exact pe datele astea nu mai sunt. Incearca si alte date poate ai noroc. Cred ca e obligatoriu sa fir Malaga plecare si sosire Paris. Ca destinatii merg mai multe din America Latina

 • cezar spune:

  Din pacate, se pare ca promotia aceasta senzationala a functionat numai pana la ora 20 a zilei de 17 martie.
  Eu am butonat aseara incontinuu pe site ul Iberia fara sa ma hotarasc si cand am vrut sa ma hotarasc nu am mai avut la ce:)). La ora 20 am observat schimbarea preturilor, dupa ce cu putin inainte gasisem Malaga-Sao Paulo-Paris la 190 E.
  Sa speram ca vor mai fi din acestea, ar trebui sa vina de acum si randul TAM ului sa iasa cu ceva pe America de Sud, anul trecut la vremea asta au avut Lima la aprox. 300$.

 • viorel spune:

  Fratilor, am luat varianta cu plecare din paris. Intrebarea mea este, eu de fapt trebuie sa ma prezint la Paris sau ajunge daca ma prezint la al doilea avion din Madrid, ca de acolo pleaca spre america de sud doar..
  Sau sunt legate cele doua chestii impreuna? Mi-e frica de transferul intre beauvais si orly.. la madrid ar fi mai simplu sa ma prezint direct. multumesc

  • Julini spune:

   Daca nu te prezinti la imbarcarea in primul avion(Paris-Madrid) ,chiar daca doresti sa calatoresti pe ruta Madrid-Lima ,biletul se anuleaza automat .Din pacate astea sunt regulile companiilor de linie.

 • viorel spune:

  Multumesc. Cam asa banuiam si eu, acum sunt sigur.. Vine cineva in Peru in a doua parte a lui octombrie? 😉

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Destinatii