Travel Show la Qatar Airways: reduceri de 30% sau 2 bilete la pret de unul (exceptand taxele)

36. Qatar Airways - Doha airport

Iata dupa o cavalcada de reduceri in perioada anului trecut, cei de la Qatar Airways au decis sa faca o promotie „altfel” – nu mai este promotie, ci se numeste „Festivalul calatoriilor” si poti cumpara bilet singur cu reduceri de pana la 30% sau 2 bilete (evident, pe aceleasi zboruri) si al doilea bilet il iei gratuit (atentie, taxele aeroportuare se platesc si uneori sunt la tarife importate). Dar hai sa vedem ce tarife interesante avem ca mai ales cele pentru 2 persoane sunt super tari.

Daca intri pe linkul acesta, vei vedea tarifele promotionale pentru o persoara, doua sau trei. Vedeti ca e un mix de tarife la economy sau business. Hai sa le luam la economy pe cele mai interesante.

Kuala Lumpur – daca iei un bilet la 613 euro, nu e cine stie ce. Daca iei insa 2 bilete, te costa 825 euro, ceea ce inseamna 412 euro per persoana care e un tarif super bun. Daca iei pentru 3 persoane, la 1638 euro, inseamna 546 euro / persoana. Nu e rau nici el.

Maldive – o persoana costa 607 euro, dar pentru doua, dai 816 euro, adica 408 euro de persoana – super pret, e sub Fly Dubai ! Si e Qatar, companie de 5 stele 🙂

Phuket – 627 euro daca mergi singur, la duo, tariful este de 842 euro, adica 421 euro de persoana. Super pret !

Shanghai – solo la 475 euro e deja un pret foarte bun ! Daca mergeti in 2, costa doar 361 euro de persoana, adica un tarif care nu mi-adus aminte sa fi fost vreodata din Romania !

Singapore – 548 euro nu e o nebunie, au mai fost si vor mai fi. Daca mergeti in 2, biletul ajunge la 393 euro, din nou, nu mai mi-aduc aminte de un pret de genul asta !

Tokyo e la 574 eurodaca mergi singur, iar in 2, pretul scade la un nou record – 402 euro de pasager !

Zanzibar chiar e de neratat la doar 426 euro de om daca mergeti in 2 !

 

Vedeti ca la business class (si eu zic ca odata si odata, nu ar fi rau sa vedeti cum se zboara la business class la Qatar ca merita) discountul pentru 2 este inca si mai zdravan. Surprinzator, dar tariful pentru 2 e mai mic decat tariful pentru 1 !

Sa zic doar de Hong Kong. Mergi singur, dai 1785 euro. Mergi in 2, dai 1427 euro pentru doua bilete, adica 713 euro de persoana. Si pe Hong Kong, gasesti in general promotii la 500 euro, mai dai 200 euro si zbori business… credeti-ma, e o diferenta mare. Iar daca zburati in Australia, la Melbourne, business-ul costa 2433 euro pentru 2 persoane, deci 1216 euro / om… Si pana in Australia, chiar merita sa investesti !

ATENTIE – promotia e valabila pana pe 17 ianuarie, dar numarul biletelor este limitat – deci, grabiti-va ca o sa fie mare inghesuiala pe ele ! Veti gasi bilete pe perioada 19 ianuarie – 15 decembrie 2016, dar NU in perioada de high season – iulie si august !

Intrati repede pe linkul acesta si vedeti toate amanuntele ! Bafta !

 

UPDATE

Buna dimineata din Cartagena, Columbia. In timpul noptii columbiene (dimineata in Romania), am primit mailuri de la Qatar ca au ceva probleme in sistemul de rezervare si ca vor reveni cand lucrurile se vor corecta. Nu o sa prea stau pe net, asa ca puteti verifica din cand in cand tarifele corectate tot pe linkul din articol.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii