Despre Wizz Discount Club

WizzAir

De vreun an incoace, cea mai mare parte a promotiilor derulate de Wizz Air sunt dedicate in exclusivitate membrilor Wizz Discount Club. E drept, mai apar din cand in cand si promotii “pentru toti”, dar se vede ca membrii WDC sunt avantajati. Si pentru ca am primit cateva mailuri in ultimul timp in care am fost intrebat daca merita sa fii membru sau nu, m-am gandit sa studiez oferta mai atent si sa o impartasesc pe blog.

Deci, ideea e simpla. Ca sa te inscrii, trebuie sa platesti un abonament anual. Exista doua optiuni – “abonament standard”, care costa 149 de lei, si “abonament de grup”, care costa 249 de lei. In cazul abonamentului standard, poti obtine reducerea pentru tine si pentru inca o persoana, iar in cazul abonamentului de grup, poti obtine reducerea pentru tine si pentru inca cinci persoane, deci sase, in total.

Care sunt avantajele? In primul rand, indiferent daca este perioada promotionala sau nepromotionala, ai o reducere minima garantata de 45 de lei pentru orice bilet al carui pret incepe de la 99 de lei in sus. Pentru biletele care costa sub 99 de lei, pot exista reduceri, dar nu garantate.

Pentru “abonamentul standard”, trebuie ca tu si inca o persoana sa calatoriti cel putin o data dus-intors. Vei avea o reducere garantata de 45 lei x 2 persoane x 2 zboruri = 180 lei, in conditiile in care platesti 149 lei.

Al doilea avantaj – ai economii de 23 de lei pentru orice bagaj de cabina achizitionat on-line. Asta, in plus fata de reducerile la bilete de avion. Si, cum ziceam, din ce in ce mai multe campanii promotionale ale Wizz sunt dedicate doar membrilor Wizz Discount Club.

 

Pentru “abonamentul de grup”, trebuie sa zbori in gasca doar o singura data… 6 persoane x 45 lei reducere = 270 de lei, in timp ce abonamentul costa 249 de lei. Si aici se adauga reducerile la bagaje. Asa ca daca aveti de gand sa mergeti sase oameni simultan, primul lucru care trebuie sa-l faceti este ca unul dintre voi sa-si faca “Wizz Discount Club” – abonament de grup si apoi sa cumparati biletul, pentru ca va “scoateti” imediat.

Mai multe amanunte despre Wizz Discount Club gasiti aici.

 

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • Ce spune:

    „Pentru “abonamentul standard”, trebuie ca tu si inca o persoana sa calatoriti cel putin o data dus-intors. Vei avea o reducere garantata de 45 lei x 2 persoane x 2 zboruri = 180 lei, in conditiile in care platesti 149 lei.”

    Sa inteleg ca daca zbor singura nu pot beneficia de reduceri?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii