Tarom are reduceri si pe zboruri interne. 57 euro dus-intors intre Bucuresti si mai multe orase din Romania

01. Tarom pe aeroportul Mykonos

Stiu, cele mai multe plangeri care le primeste Taromul sunt ca preturile la zborurile interne sunt prea mari. Ambele puncte de vedere sunt normale. Nu e normal ca Bucuresti – Paris sa fie constant mai ieftin decat Bucuresti – Timisoara, dar pe de alta parte, e normal ca preturile la zboruri interne sa fie mari – exista monopol, nu e decat o singura companie aeriana care opereaza respectiva ruta. Iar regulile economiei de piata se aplica. Ei bine, anul 2016 va aduce schimbari majore in pretul biletelor de avion pe principalele rute interne datorita ca … a aparut competitia. Blue Air deja zboara pe Bucuresti – Iasi, WizzAir va incepe sa zboare la vara pe Bucuresti – Cluj Napoca, iar Ryanair a anuntat ca va lansa Bucuresti – Timisoara din decembrie (desi preturile nu au fost incarcate in sistem). Asa ca in mod cert, odata ce transportatorii low-cost vor incepe operatiunile pe zboruri interne, regulile competitiei isi vor spune cuvantul, iar zborurile spre Iasi, Cluj si Timisoara vor fi din ce in ce mai ieftine. Asta in caz ca low-costurile vor avea destui pasageri.

Ei bine, poate si datorita aparitiei acestei presiuni, Taromul anunta ca face o promotie pe zborurile interne. Au cautat o ocazie speciala si au gasit-o – e vorba de Ziua Unirii Mici (dintre Moldova si Tara Romaneasca) si pentru ca se implinesc 157 ani de la istoricul eveniment, Tarom va vinde bilete la zboruri interne cu 57 euro dus-intors, taxe, bagaje, check-in si un pic de mancare incluse.

Biletele se vor vinde doar in perioada 22 – 24 ianuarie 2016 (deci, de maine) si evident va fi un numar limitat de bilete. Comunicatul nu spune despre o perioada de calatorie, deci probabil oricand (nu o sa puteti cumpara insa bilete pentru 2018 ca nu sunt incarcate).

Destinatiile pe care veti gasi bilete la 57 euro sunt: Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava si Timisoara adica toate rutele interne ale Tarom.

Inca un sfat… am vazut numeroase plangeri la promotia „de 99 euro”. Am vaga senzatia ca exista un bug (sau o fi premeditat) ca sa poti cumpara bilete Tarom la pret promotional doar de pe versiunea mobila (de pe telefonul mobil sau tableta). Si acum cateva luni si zilele acestea, daca intrai pe laptop, gaseai preturi de preturi, intrai de pe telefon, gaseai la 99 euro. Asa ca zic sa incercati de pe telefon. Bafta !

Cum am spus, puteti cumpara bilete de pe site-ul TAROM incepand cu 22 ianuarie (nu stiu ora, dar banuiesc ca nu fix de la miezul noptii). Mai multe informatii aici.

Comentarii

  • andrei spune:

    si anul trecut atunci cand a fost acea promo de 99 oricand oriunde (eu am luat dubai din feb15 pt ian16) tot numai varianta de mobil a functionat. si imposibil ca tarom sa nu scoata si o promo pt vara in curand. anul trecut a fost in feb…sper

  • Catalina spune:

    Buna! Nu e un bug, cand se intampla asa promotiile sunt valabile numai pentru accesarea de pe mobil. Am sunat eu la Tarom si am intrebat. Dar mi-au spus ca se poate si de pe laptop, daca pun un „m” in fata, adica m.tarom.ro 😉

  • nichita spune:

    Este o veste foarte buna! de la 160 euro la 57 e ceva.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest