Pana pe 28 februarie…. revine oferta cu „vacanta la 1 euro”

ET_ARTICOL

Cred ca ati auzit de cativa ani incoace de celebra oferta „vacanta la 1 euro”. Anul trecut, nu mi-aduc aminte s-o fi vazut, cel mai probabil din cauza faptului ca Europa Travel, cei care au venit cu „vacanta la 1 euro”, fusesera inghititi de Christian Tour, dar in primavara aceasta, dupa ce Europa Travel a revenit ca o agentie de turism independenta, a revenit cu oferta de „vacanta la 1 euro”. Dar hai sa va dau amanuntele acestei oferte, dar si pe ale altora care sunt valabile doar pana duminica, 28 februarie, in sediile agentiei Europa Travel (nu va fi prezenta la targul din Bucuresti, deci nu ii cautati acolo, mai bine va duceti la sediile lor, pe care le gasiti aici, dar si pe Internet. Pur si simplu completati cererea aici si puteti beneficia de oferte.

Deci, hai sa trec in revista ofertele.

Legendara „vacanta la 1 euro” revine cu oferte la hoteluri de 2 si 3 stele din Grecia (Thassos, Lefkada, Parga, Corfu, dar si alte localitati). Practic, platesti 1 euro cazare si 329 lei pentru transport de persoana pentru un sejur de 6 zile. Iar in iunie, e deja vara in Grecia, nu cred ca te poti plange de vreme. Atentie, numarul de locuri este, evident, limitat, asa ca daca va intereseaza, eu v-as recomanda sa va grabiti.

 

A aparut si cealalta oferta care, anii trecuti, a fost la fel de legendara – Plateste unul si merg doi. Oferta este fix pentru hotelurile aflate in oferta „Vacanta la 1 euro”, deci sunt raspandite prin toata Grecia, dar, de data asta, oferta este valabila pentru lunile de varf – iulie si august! Reducerile nu se aplica la taxe si suplimente, dar si asa este o oferta foarte generoasa

 

Si pentru ca unora dintre voi le place cu avionul, Europa Travel are fix in aceasta perioada oferta si pentru avion – „Iti platim noi transportul”. Sunt reduceri de 145 euro/persoana pentru toate destinatiile de chartere ale Europei Travel, adica in Corfu, Zakynthos, Creta si Rhodos. Eu zic ca e o reducere babana!

 

Pentru cei care vor Turcia, vedeti ca exista oferta „Antalya la 249 euro” . Oferta este pentru hotelul Galaxy Beach 4 stele, dar trebuie sa va decideti repede si sa fiti hotarati. Va dati seama ca la tariful asta nu se pot permite modificari si anulari. Fix ca la companiile aeriene low-cost.

Vreti mai multe optiuni de hoteluri in Antalya? Europa Travel mai are o serie de oferte speciale – o saptamana de all-inclusive la 5 stele incepand de la 459 de euro (cu tot cu avion). Afla mai multe optiuni aici.

 

Si daca vreti sa mergeti de capul vostru, aruncati totusi o privire, ca poate gasiti niste preturi bune la cazare in Grecia si Bulgaria, sunt reduceri de pana la 40% indiferent de perioada (chiar si in plin sezon).

Si pentru ca toata sarabanda asta de oferte si reduceri nu ar fi destul, ei bine, cei care cumpara ceva de la Europa Travel in perioada asta de promotii, intra intr-o tombola, iar premiul este o escapada in Thassos de 5 nopti… Iar Thassos arata intr-un mare fel… Stiu pe cineva care atunci cand pronunta cuvantul insulei, nu poate decat sa-I zica Thassssssssosssss (si sa inchida ochii). Informatiile cu privire la tombola le gasiti aici.

 

Spor la luat decizii, ca stiu ca e al naibii de greu :)… sunt prea multe oferte si prea in acelasi timp… Dar cred ca asta e perioada cu ofertele cele mai bune pentru vara 2016.

Comentarii

  • Mihaela spune:

    Nici nu stiam de ei, dar oferta este ispititoare.
    Sper sa existe si anul viitor, anul acesta in vara avem deja planuri, primul nostru copil va veni pe lume :).

  • xyz spune:

    Ar fi nemaipomenit sa isi si plateasca furnizorii.
    Va recomand atentie, deoarece din aceste incasari vor plati datoriile de anul trecut, deci aveti mari sanse sa ramaneti fara vacanta!

  • Giulescu spune:

    Am sunat la nr. de telefon de la agentia din Mihai Bravu si nu a raspuns nimeni,m-ar interesa si pe mine oferta cu 1 euro daca mai este valabila va rog sa-mi trimiteti un mail

  • Giulescu spune:

    Am sunat la agentie si nu a raspuns nimeni daca mai e valabila oferta va rog sa-mi trimiteti un mail

  • Giulescu spune:

    de ce nu raspunde nimeni la agentie?ma intereseaza si pe mine aceasta oferta de 1 euro.

  • Aida spune:

    Ofertele sunt intradevar interesante.Pacat ca nu ai cum sa le achizitionezi.Pe chat nu raspunde nimeni,la e-mail nici atat.Iar telefonul ala este ocupat de dimineata.Mai apuci sa si sune cateodata dar atunci nu se oboseste sa rasunda nimeni si cand suni in minutul urmator suna iar ocupat..Pacat.Ori e vrajeala ori stau prost de tot cu organizarea.

    • Imperator spune:

      Azi dimineata cand am trecut prin fata la Europa Travel (e pe undeva pe langa Obor), am vazut o coada mega stufoasa de zeci de persoane. Sunt asaltati din toate partile, cred ca vor raspunde la mail.

  • Barb Tatiana spune:

    Am mai fost cu ei și am fost mulțumită.
    Am reușit să achiziționez și anul acesta o excursie la ofertă și sper să fie la fel de bine.
    Singurul neajuns care există și nu numai la ei pentru ca am mai fost și cu alte agenți sunt autocarele care sunt cam înghesuite , un pic cam demodate și cam obositoare.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest