Wizz Air anunta deschiderea rutei Bucuresti – Londra Gatwick din 18 iunie

WizzAir

Am auzit pe multa lume plangandu-se ca marea majoritate a zborurilor low-cost spre Londra aterizeaza pe aeroportul Luton aflat relativ departe la nord de Londra. Am fost si eu la Luton si de acolo la Londra, nu mi s-a parut chiar asa de departe, dar, intr-adevar, nu exista legatura feroviara, ci doar cu autobuzul si dureaza cam mult. Ei bine, astazi Wizz Air a anuntat deschiderea curselor din Bucuresti spre Londra Gatwick, aeroport situat strategic de cealalta parte a Londrei, mai precis in sud (Luton e in nord) de unde poti ajunge rapid nu numai la Londra, dar si spre orase ca Southampton, Canterbury, Brighton si altele. Este singura companie aeriana care zboara din Romania spre aeroportul Gatwick, celelalte companii operand spre Heathrow, Luton si Stansted.

Noile zboruri Wizz vor fi operate zilnic incepand cu 18 iunie 2016. Biletele au preturi incepand cu 179 lei (39 euro) one-way si sunt destul de multe bilete la pretul acesta. Biletele pot fi deja achizitionate de pe site-ul Wizz Air.

Zborurile au loc zilnic dupa urmatorul orar

Bucuresti Otopeni – London Gatwick 19:40 – 20:50

London Gatwich – Bucuresti Otopeni 21:35 – 2:45

 

Si ca veni vorba, din Gatwick, se ajunge foarte repede in Londra cu trenul Gatwick Express. L-am luat si eu in ianuarie cand am fost in fuga prin Londra (am venit cu Iberia Express de la Madrid) si am ajuns in centrul Londrei la gara Victoria in doar 30 minute. Trenul pleaca din 15 in 15 minute, iar de la gara Victoria, te poti conecta cu numeroase linii de metrou londoneze. In plus, trebuie sa stiti ca de aici, din Gatwick pleaca zborurile British Airways spre destinatii exotice gen Caraibe. Asa ca puteti sa aruncati o privire pe ofertele lui British spre Caraibe si sa combinati cu un Wizz care zboara direct in Gatwick (British-ul zboara de la Bucuresti pe aeroportul Heathrow si de acolo trebuie sa iei un taxi sau un shuttle platit spre Gatwick)

 

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii