Wizz Discount Club – la ce foloseşte in călătorii

12. Wizz

Ştiu că am mai scris la un moment dat despre Wizz Discount Club, dar primesc în continuare destul de multe întrebări de la voi, de la cititori, despre acest Wizz Discount Club. Şi pentru că e o ofertă importantă de economisit bani de bilete de avion, iar Wizz Air este cea mai mare companie aeriană din România ca număr de pasageri transportaţi, deci fiind un subiect relevant, voi reveni cu mai multe amănunte.

Deci, Wizz Discount Club este un program de loializare dezvoltat de cei de la Wizz Air. Schema este destul de simplă – plăteşti o sumă de bani ca să devii membru timp de un an şi obţii diverse avantaje. S-o iau în ordine:

Costuri

Wizz Discount Standard – costă 149 de lei/ an şi este valabil pentru două persoane – titularul şi încă o persoană cu care acesta călătoreşte.

Wizz Discount Grup – costă 249 de lei/ an şi este valabil pentru şase persoane – titularul şi încă cinci persoane, cu condiţia să călătorească împreună.

 

Care sunt avantajele

Reducere garantată la orice bilet de avion de minimum 45 de lei, în cazul în care acesta costă mai mult de 99 de lei.

Economii de 23 de lei pentru orice bagaj de cală înregistrat la momentul în care achiziţionezi biletul online.

Există numeroase promoţii exclusiv pentru membrii clubului. Ştii reducerile acelea de 20% care apar din când în când la Wizz Air? De vreun an încoace, cele mai multe sunt doar pentru membrii clubului, nu pentru toată lumea.

 

Un mic calcul.

În caz că sunteţi două persoane, cu un bagaj de cală, şi călătoriţi undeva (dus-întors), veţi avea reducere de minimum 180 de lei pentru biletele de avion + 46 de lei pentru bagaj, deci minimum 226 de lei. Vă scoateţi din prima călătorie dus-întors.

 

Wizz Discount Club – gratuit

Există însă oportunitatea de a deveni membru automat, fără să plăteşti nici măcar taxa de membru, dacă îţi iei un card Wizz Air – Bancpost MasterCard de la Bancpost. Pe langă faptul că devii, imediat, membru în Wizz Discount Club, pentru fiecare leu cheltuit primeşti reduceri suplimentare la achiziţionarea de bilete Wizz Air şi multe alte beneficii despre care am scris aici.

Despre card, poţi afla mai multe detalii aici.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

 • Lili spune:

  Am si eu un card pt 1+1, am dat 139 lei pe el la inceputul anului.
  Pana acum l-am folosit de 2 ori. De fiecare data, cand am incercat sa cumpar biletul pt 1 persoana, era un pret. Daca am luat pt 2 persoane, pretul a crescut cu 40-50 lei/bilet.
  Deci e asa, o afacere bulgareasca, unde castigi cat de cat dar nu chiar cat ti se promite 🙂
  Sunt curioasa de experienta altora…
  P.S. Eu am patit asta pt cursa Tg.Mures – Madrid si Sibiu- Madrid.

 • Tamara spune:

  Eu am zburat cu Wizz Air de 3 ori in 3 luni in 2015, zboruri Milano-Budapesta, Bucuresti-Bologna-Bucuresti, cat dadeam pe card 149 lei, atat erau si reducerile cumulate la cele 3 zboruri, deci am ales sa nu pierd timpul cu card/aplicatii/parole. Daca ai macar 4-5 segmente de zbor/an cred ca merita, dar cum piata low cost e definita in Ro si de Blue Air si Ryan Air, cred ca e la latitudinea fiecaruia, deoarece ai de unde alege in preturi/destinatii cateodata sub Wizz Air.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest