Atlas Global – de maine, zboruri Cluj – Istanbul. Turkish Airlines amana cel putin pana la 1 septembrie

Atlas Global

Prin lunile mai-iunie, doua companii turcesti anuntau cu surle si trambite deschiderea rutei Cluj-Napoca – Istanbul. Atlas Global (fost Atlas Jet) anunta 3 zboruri pe saptamana, iar Turkish Airlines 4. Practic, ar fi fost cate un zbor pe zi – o zi Atlas, o zi Turkish. Dar intre timp, atentatele din Istanbul si mai ales lovitura de stat care a lovit puternic Turkish Airlines (se pare ca sute de angajati ai Turkish Airlines au fost arestati si timp de cate zile, Statele Unite le-a interzis zborurile spre America din motive de siguranta, mai precis, lipsa controalelor de securitate de pe aeroportul Ataturk), iar planurile au fost amanate. Ce stim acuma.

Atlas Global urma sa aibe zborul inaugural pe 18 iulie, dar datorita loviturii de stat, a amanat deschiderea rutei pana maine, 1 august. Atlas Global este o companie aeriana turceasca care opereaza din 2001. Actualmente, zboara spre 33 destinatii din Turcia si strainatate si opereaza 21 avioane model Airbus 319, 320 si 321, adica are o flotila similara cu Taromul. Pretul unui zbor Cluj – Istanbul dus-intors este de 89 euro (inclusiv daca vrei sa pleci maine spre Istanbul), in acest pret, fiind inclus un bagaj de cala de pana la 30 kg, un bagaj de mana de pana la 8 kg, mancare si bautura. Alte destinatii: Antalya (plecare maine, retur peste o saptamana)  – 168 euro sau Dubai (octombrie) – 353 euro.

Un pret foarte tare mi se pare spre Bishkek, capitala Kyrgyzstanului unde poti ajunge cu doar 387 euro dus-intors (taxe, bagaje si mancare incluse), Tbilisi la 297 euro, Teheran la 282 euro (super pret) si mega surprinzator Erevan la 314 euro (surprinzator ca zboara la Erevan stiind fiind faptul ca Armenia si Turcia au granitele inchise).

Biletele le puteti cumpara pe site-ul Atlas Global.

Pe de alta parte, Turkish Airlines care anunta deschiderea operatiunilor pe 26 iulie, le-a amanat pana cel putin pe 1 septembrie, dar nu sunt sigur ca vor incepe atunci. Pana una, alta, zborurile sunt deja in sistem la 99 euro dus-intors.

Biletele le puteti cumpara pe site-ul Turkish Airlines.

Sursa foto

 

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii