Blue Air anunta deschiderea rutei Bucuresti – Tel Aviv cu incepere din 12 ianuarie 2017

Blue Air

Daca azi dimineata, Ryanair a anuntat deschiderea a doua rute din Oradea, a venit pranzul cu o noua ruta. De data asta de la Blue Air si de data asta de la Bucuresti. Este vorba de ruta Bucuresti – Tel Aviv, iar primul zbor spre capitala israeliana va avea loc pe 12 ianuarie 2017.

Nu este pentru prima oara cand vreun Boeing 737 va pune rotile pe aeroportul Ben Gurion. Blue Air a efectuat in ultimele 2 veri numeroase zboruri spre Tel Aviv, operand chartere pentru agentii de turism israeliene spre Litoralul romanesc sau Bucuresti, asa ca nu va dificil sa gaseasca drumul 🙂 De fapt, la cate zboruri au fost, Blue Air este deja „de-al casei”.

Aceasta este cea de-a 84-a ruta a Blue Air si tinand cont de frecventa cu care tot lanseaza rute noi, ma astept ca in curand vom afla despre ruta 100 :). Iata amanuntele de zbor:

Bucuresti – Tel Aviv 18:30 – 21:20

Tel Aviv – Bucuresti 22;20 – 1:10

Zborul va fi operat de 3 ori pe saptamana – lunea, joia si duminica, asa ca va puteti gandi chiar si la un weekend sau city break in Tel Aviv sau Ierusalim. Cum ziceam, aceasta este cea de-a 84a ruta a Blue Air care recent a marcat depasirea Tarom in ceea ce priveste numarul de pasageri, dar si de aeronave,

 

Biletele pot fi deja cumparate pe site-ul Blue Air, iar preturile incep de la 34,95 euro per segment (am verificat pentru 12 ianuarie dus / 19 ianuarie retur si fix atata e).

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii