Despre un nou motor de cautare de avioane

bilete-de-avion-online

De ani de zile in viata noastra au aparut magazinele on-line. Unele dintre primele magazine on-line au fost agentiile de turism on-line care s-au lansat prin a vinde bilete de avion on-line. Mai intai au fost privite cu neincredere (si nu numai in Romania), dar incet, incet s-au impus – e foarte comod sa iti iei bilete de la biroul propriu, au oferit cele mai multe variante care le verificai tu cu manutele tale si nu in ultimul rand, ofera cele mai bune preturi. Asa ca astazi, agentiile on-line sunt poate printre cele mai mari agentii de turism din lume. Dar in general, aceste agentii on-line au aparut din neant, construite de niste antreprenori vizionari, mancand din afacerile agentiilor de turism traditionale. La fel s-a intamplat si in Romania. Dar in ultimul an, asist la o schimbare interesanta – una dintre cele mai vechi agentii de turism din Romania, J’Info Tours (fondata in 1990, cand nici macar nu exista Internetul) se muta on-line , devenind o agentie on-line. Evident, continua sa mai exista si serviciile off-line, dar J’Info on-line  devine din ce in ce mai mare.

Care sunt avantajele lui J’Info online ? Printre altele, poti sa selectezi achizitionarea unui bagaj pentru zborurile low-cost (pe la altii, mai sunt probleme), conversia platii automate in euro / lei (in conditiile in care cele mai multe companii aeriene isi exprima tarifele in euro), iar biletul este trimis fulgerator in mail.

Despre preturi ? Eu zic ca gasiti preturi foarte bune

 

De exemplu la Berlin, gasiti la 18 euro dus-intors. Verificati aici.

O alta caracteristica interesanta este ca atunci cand cauti zboruri spre o destinatie si sistemul vede un alt aeroport in apropiere la un pret bun, ti-l aduce in atentie. De exemplu, daca faci o cautare pe Bucuresti – Pisa, vei vedea ca cea mai buna oferta este de fapt un zbor Bucuresti – Florenta, aeroport aflat la doi pasi de Pisa. Si daca ai de gand sa vezi Toscana, poate faci o mica schimbare si iti incepi turul din Florenta, nu din Pisa. Aruncati un ochi aici.

Un Bucuresti – Atena gasesti la 25 euro (da, dus-intors) dupa cum vezi in simularea aceasta, iar Bucuresti – Londra gasesti la 29 euro dus-intors, arunca o privire aici.

Cand caut bilete de avion (si am cautat recent pentru excursia de la iarna din Asia de Est), e bine sa simulezi aceleasi date pe mai multe agentii on-line. Vei descoperi ca sunt diferente uneori sesizabile. Va fac o recomandare… aruncati o privire si pe site-ul de bilete on-line J’Info Tours. Poate veti gasi cele mai bune preturi 🙂

 

Sursa foto

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest