Astazi, Wizz Air inaugureaza singurul zbor direct intre Bucuresti si insulele Canare (Tenerife), iar Paralela 45 anunta primele pachete de charter

tenerife

Tenerife

Stiti care va fi ruta cea mai lunga operata din Romania? Nu, nu sunt nici Doha, nici Dubai. Este noua ruta care este inaugurata astazi de Wizz Air de la Bucuresti pana in Tenerife. Distanta dintre Bucuresti si Tenerife Sur este de 4.186 de kilometri, in timp ce cursa Bucuresti – Dubai acopera “doar” 3.381 de kilometri. Chiar si acum, cand zborul trebuie sa ocoleasca nordul Irakului, tot sunt sigur ca Dubaiul e mai aproape decat Tenerifele.

Cum ziceam, astazi Wizz Air inaugureaza zborul sau direct care, initial, va fi operat saptamanal – miercurea si, mai apoi, duminica. Este primul zbor regulat (au mai existat zboruri charter de-a lungul timpului si, probabil, vor mai exista) si trebuie salutat. Pentru ca Tenerife este o destinatie extrem de pitoreasca si cu un climat minunat – cand la noi bate viscolul, in Tenerife este primavara. Eu am fost in Tenerife intr-un inceput de februarie – la Bucuresti de abia mergeai pe strada din cauza omatului, iar cand am ajuns in hotelul din Tenerife, nici nu stiti ce fericit eram ca mergeam descult, lipa-lipa, pe coridoare spre piscine :).

Pentru a vedea preturile pentru fiecare dintre cursele urmatoarelor luni, aruncati un ochi aici.

Tot cu cursa inaugurala de maine, Paralela 45 lanseaza pachetele de vacanta in Tenerife (bilet de avion + cazare). Veti gasi oferte in 37 de hoteluri in principalele statiuni de vacanta de pe insula cu tarife incepand de la 719 euro (bilet de avion + taxe aeroportuare + un bagaj de cala + cazare + mic dejun). Gasiti toate ofertele aici.

 

Si pentru mai multe informatii, aici puteti gasi toate informatiile mele cu privire la Tenerife.

wizz-tenerife

Later update: Prima cursa Bucuresti – Tenerife a aterizat !

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii