Wizz Air anunta noi rute din Cluj-Napoca: Stockholm, Bratislava, Larnaca si Malta

20-wizz

Wizz Air continua expansiunea in Romania si anunta alocarea celei de-a sasea aeronave bazei din Cluj-Napoca incepand din primavara. Odata cu inca o aeronava pozitionata pe aeroportul transilvanean, din primavara anului viitor, Cluj-Napoca va fi legata direct cu noi aeroporturi din Europa. Acestea sunt Stockholm, Bratislava (deservind si Viena, aflata la doi pasi), Larnaca si Malta. Dar hai sa va dau amanuntele.

Cluj-Napoca – Stockholm. Capitala Ardealului va fi legata de capitala Suediei cu incepere din 27 martie 2017. Vor fi operate doua zboruri pe saptamana (lunea si vinerea, pica bine de un weekend), iar preturile incep de la 69 lei.

Cluj-Napoca – Bratislava. Cum ziceam, capitala slovaca este foarte aproape de Viena (la mai putin de o ora), asa ca acest zbor deserveste atat Bratislava, cat si Viena. Este o destinatie operata in exclusivitate din Romania (nu exista zboruri spre Bratislava din alte aeroporturi romanesti), dar e posibil sa apara mai multe zboruri spre Bratislava (si ma gandesc in primul rand din Bucuresti). Primul zbor va fi pe 10 martie 2017, vor fi 2 zboruri pe saptamana (luni si vineri, perfect pentru un weekend), iar preturile incep de la 99 lei.

Cluj-Napoca – Larnaca. Este o destinatie de vacanta din ce in ce mai populara, in plus Cipru are o populatie destul de mare de romani, deci pica bine. Primul zbor va fi pe 28 martie 2017, iar zborul va fi operat de 3 ori pe saptamana (marti, joi si sambata). Preturile incep de la 99 lei.

Cluj-Napoca – Malta. Inca o destinatie de vacanta – la soare, la mare, dar si foarte multa istorie. Primul zbor va fi pe 26 martie, va fi operat de doua ori pe saptamana (miercurea si duminica), preturi cu incepere de la 99 lei.

 

Pentru mai multe informatii si un pic de inspiratie, puteti citi mai multe articole.

Aici puteti citi articolele despre —————–> Stockholm

Aici puteti citi articolele despre —————–> Viena

Aici puteti citi articolele despre —————–> Larnaca

Aici puteti citi articolele despre —————–> Malta

 

 

Biletele pot fi cumparate deja de pe site-ul Wizz Air.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii