Promotii la inceput de an: Beijing @ 419 euro, Seul @ 529 euro, Bangkok @ 539 euro

Air France

La Multi Ani ! Va urez un An Nou 2017 de senzatie, un an plin de bucurii, rasete si calatorii cat mai faine. Si anul acesta o sa incerc sa va semnalez cat mai multe promotii si preturi bine pentru bilete de avion in destinatii cat mai diverse – traznite sau nu 🙂 Iar Anul Nou incepe bine cu o noua promotie a celor de la Air France / KLM, iar dintre ele, chiar am ochit niste preturi faine:)

Pentru ca va scriu din Bangkok, nu se poate sa nu va semnalez ca pretul de 539 euro pentru Bangkok e un pret chiar bun. Beijing in continuare este la preturi excelente – 419 euro pana in capitala Chinei, iar de acolo dupa ce descoperi capitala imperiala a Chinei poti merge mai departe in explorarea acestei tari cat un continent !

Alte preturi faine care le-am vazut: Shanghai @ 429 euro, Singapore @ 549 euro, Johannesburg @ 599 euro, dar si, mai aproape, Paris @ 149 euro.

ATENTIE: data limita a promotiei este 26 ianuarie 2017 (evident, tarifele bune se pot epuiza repede), dar se poate calatori pana pe 10 decembrie 2017, deci oricand tot anul !

In fine, sunt zeci si zeci de tarife spre toate continentele pe destinatiile operate de Air France si KLM. Le puteti gasi pe toate aici. Calatorii faine sa aveti !

Etichete:
·

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest