Azi e zi de reduceri. Wizz si Blue au reduceri de 20%, iar Ryanair are preturi la 5 euro

14886296_10157761481495085_778841866_n

Azi pare sa fie ziua reducerile la principalele companii aeriene care opereaza in Romania (exceptand Tarom). Dar hai sa le trec in viteza si sa va zic ca ele sunt valabile doar azi (nu stiu la Ryanair), asa ca daca aveti de gand sa zburati pe undeva, verificati preturile in seara asta.

Blue Air implineste astazi 12 ANI. Blue Air a fost prima companie care a introdus conceptul de low-cost si de „smart flying” in Romania, creand prima competitie reala la aproape monopolistul Tarom din perioada respectiva. Cu suisuri si coborasuri, astazi Blue Air este o companie aeriana mare, cu operatiuni in numeroase tari si baze operationale in Romania, Italia, Cipru si Marea Britanie, depasind Taromul ca numar de pasageri si astfel devenind cea mai mare companiei aeriana. Ei bine, cu ocazia acestei zile speciale, Blue Air are o reducere de 20%, biletele putand fi cumparate aici.

 

Wizz Air a raspuns prompt si astazi au si ei reducere cu 20% pentru toate zboruri din si spre Romania, inclusiv pentru rutele anuntate azi. Biletele pot fi cumparate de pe site-ul companiei aeriene.

 

Ryanair anunta si ei preturi de 5 euro si 7 euro. M-am uitat pe site-ul lor si am vazut preturi de 5 euro spre Londra (e doar intr-o singura zi, pe 23 februarie), spre Bergamo (sunt destule date prin februarie mai ales) si de 8 euro spre Bologna (destule date in ianuarie, februarie, martie), Charleroi (inclusiv acum in decembrie, dar mai multe date in ianuarie – februarie) si Roma (destule date din ianuarie pana in aprilie). Biletele pot fi cumparate pe site-ul Ryanair.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest