Targul de turism incepe maine, dar Paralela 45 incepe reducerile de azi

Paralela 45

Asta e saptamana targului de turism, asa ca este saptamana in care toate agentiile de turism se intrec in a oferi diverse reduceri, oferte, promotii. De multe ori, aceasta este saptamana in care poti numeroase reduceri. O sa ma duc joi la targ si o sa va tin la curent cu ce am mai vazut…

Prima agentie care a dat drumul la reduceri sunt cei de la Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii din tara, agentia “celor 100 de circuite” cum am denumit-o la un moment dat. Intre timp, au sarit de 100 de circuite, fac mai multe, dar pe langa circuite, Paralela 45 ofera si chartere proprii spre destinatii de litoral, sejururi, city breakuri, in fine, de toate. Dar hai sa va zic care sunt ofertele.

 

 

Pentru chartere – reduceri de pana la 10%. Atentie, reducerile de targ sunt cumulate cu cele de early booking, duc pana la reduceri totale de 50%.

Pentru circuite (atat avion, cat si autocar) – reduceri de pana la 6%

Pentru turism individual in Romania si strainatate – reduceri de pana la 7%. Ca si in cazul charterelor, aceste reduceri sunt cumulate cu reducerile de early booking, asa ca in total, se poate ajunge la 50%. Atentie, pentru ofertele cu destinatia Romania, puteti plati cu vouchere de vacanta.

Pentru turism seniori – reduceri de 15 euro.

 

Ofertele vor fi disponibile incepand de maine la Targul de Turism de la Romexpo, in agentiile Paralela 45 din toata tara, dar si on line, pe site-ul Paralelei.  Ofertele sunt valabile de azi pana luni inclusiv.

Tripsta-logo
Categorii:
Diverse · Paralela 45

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest