Blue Air angajeaza echipaj de cabina. Open Day pe 3 martie 2017.

Blue Air open days

Intotdeauna am admirat echipajele de pe avioane. Marsaluind prin aeroporturi (mda, multi intorc capul dupa stewardeze si chiar au si de ce), lucrand extrem de eficient la bord, dar si creand buna dispozitie. Dar stewarzii si stewardezele nu sunt deloc „chelneri la 10.000 metri”. Sunt oamenii care pot salva vieti si sa evacueze intr-un avion in 90 secunde, cum s-a mai intamplat si nu de putine ori. Si asta este cea mai importanta parte a jobului lor, desi imensa majoritate nu o vor face niciodata. Dar trebuie sa fiei intotdeauna gata. Am prietene stewardeze care indiferent unde lucreaza spun la unison ca este un job greu, dar minunat. Si am cunoscut chiar si stewardeze care au lucrat zeci de ani „la inaltime”. Si nu a fost jobul vietii lor. A fost pasiunea vietii lor. Mi-aduc aminte ca am vorbit mai bine de o ora cu stewardeza de la KLM pe cursa Amsterdam – Buenos Aires (si acolo zbori ore si ore) care mi-a povestit tot soiul de intamplari din cariera ei de 30 de ani (avea 54 ani). Povesti distractive, povesti dramatici, povesti de calatorie… dar tot timpul am vazut acea luminita in ochii ei cand vorbea despre zbor si despre ce facea.Si luminita aia nu o vad la multi care vorbesc despre jobul lor.

Daca sunteti interesati (sau interesate) de o astfel de cariera, vedeti ca pe 3 martie cei de la Blue Air organizeaza o sesiune de recrutare (care in limbajul aviatic se numeste „Open Day”). Pe 3 martie 2017 de la ora 10:00 la 16:00 la hotelul Angelo (de langa aeroportul Otopeni) are loc sesiunea de recrutare.

Foarte important: Persoanele participante trebuie sa posede atestat de membru de echipaj de cabina eliberat de catre AACR, sau orice alta Autoritate Aeronautica din cadrul UE recunoscuta de catre AACR. Recrutarea se face pentru toate bazele Blue Air! 

Care sunt conditiile care trebuie sa le indeplinesti ?

  • Sa ai minimum 18 ani
  • Sa ai minimum 1.70 metri inaltime.
  • Sa vorbesti limba engleza (ajuta daca stii mai multe limbi)
  • Sa ai diploma de bacalaureat
  • Licenta de zbor valabila
  • Apt medical
  • Sa fi disponibila pentru relocare in oricare din bazele Blue Air

Pentru interviu trebuie sa ai cu tine: CV, o fotografie recenta, atestat membru de echipaj de cabina.

Blue Air Open Day

 

blueair-logo
Categorii:
BlueAir · Diverse

Comentarii

  • Viorel spune:

    Este prima dată când călătoresc cu BlueAir. Am cumparat bilete si pe mail am primit detaliile călătoriei si un numar de rezervare. Pentru aeroportul meu de unde plec eu, Napoli, nu exista check-in online. Pana acum am călătorit doar cu companii cu check in online. Pentru check-in ul gratuit de la aeroport trebuie sa ma prezint cu acel numar de rezervare si CI , atat ?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest