Cele mai mici oferte WIZZ. Bilete la 4 euro pe rute gen Bucuresti – Londra !

20-wizz

Inca o dovada ca atunci cand exista competitie, este foarte bine pentru consumatori. Sau calatori in cazul de fata. Pentru prima oara nu pot spune cuvinte mari gen „in istorie” ca nu bag mana in foc, dar pentru prima data de ani de zile, Wizz are tarife la doar 4 euro / dus. Da, 4 euro sau 19 lei. Ce sunt 19 lei ? Va zic eu – 20 lei sunt 10 calatorii cu metroul prin Bucuresti. E drept, Wizz are oferte la 9 euro pe zeci si zeci de rute, le-am tot publicat din cand, acum au mers chiar si la 4 euro. Astept si bilete moca 🙂 Dar care sunt destinatiile pe care le-am gasit (nu jur ca sunt unicele, probabil sunt mai multe, verificati si voi !)

Bucuresti – Londra Luton. Da, pe cea mai ceruta ruta din Romania cu cel mai mare numar de pasageri, Wizz are bilete la 4 euro. Nu acum, ci in decembrie. Ce ziceti sa vedeti cum Londra se pregateste de Sarbatori la iarna ? Daca iei biletul acum, costa fix 19 lei.

Wizz Bucuresti - Londra

Sibiu – Milano. Vrei sa mergi in capitala Lombardiei… gasesti bilete la doar 4 euro pe mai multe date inclusiv la vara (in august mai precis), dar ceva mai multe optiuni in sezonul toamna – iarna (adica in noiembrie, decembrie, ianuarie si februarie !)

Wizz Sibiu - Milano

Nici Craiova nu este uitata, asa ca oltenii pot sa zboare cu prazul la ei pentru doar 4 euro la Liverpool. Deci, uitati-va la bilete Craiova – Liverpool. Sunt multe optiuni, inclusiv in vara asta (mai precis, iunie si iulie), dar si la toamna – iarna (din noiembrie pana in februarie in fiecare luna sunt date cu bilete la 19 lei). Merita sa iei pentru mai multi prieteni pentru ca ….you’ll never walk alone 😉

Wizz Craiova - Liverpool

Tg. Mures – Memmingem / Munchen West. Din Tg, Mures vor fi reluate zborurile la toamna, asa ca exista si de aici o ruta la 19 lei. Spre Bavaria, spre aeroportul Memmingem care se afla undeva intre Munchen si Stuttgart.

Wizz Tg Mures - Memmingem

Din nou, s-ar putea sa nu fie singurele rute la 19 lei / 4 euro, asa ca aruncati o privire pe unde v-ati dori sa mergeti. Dar chiar daca nu gasiti la 4 euro, sigur gasiti zeci de rute la 39 lei / 9 euro. Care, din nou, e un pret exceptional.

Puteti cumpara bilete de pe site-ul Wizz Air.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest