Si KLM are preturi bune: Mauritius @ 565 euro, St. Maarten @ 549 euro, Shanghai @ 419 euro

01. KLM Bucuresti - Amsterdam

Hopa, vine vara, dar pare sa fie o perioada in care marile companii aeriene se bat in promotii. Dupa ce Qatar Airways a anuntat ieri niste preturi chiar interesante, iata si cei de la Air France / KLM nu stau cu mainile in san si vin cu preturi faine, de asemenea pe destinatii care nu sunt de obicei prea rasfatate cu preturi bune – Mauritius sau insulele din Caraibe… Dar iata cele mai bune preturi.

Shanghai e foarte bine la 419 euro, iar Beijing nu e deloc rau la 499 euro, dar cred ca cele mai interesante preturi vin din Africa si America Centrala si de Sud. Mauritius vine cu preturi de 565 euro in conditiile in care de obicei il gasesti pe la 7 – 800 euro. Vreti sa vedeti plaja aia celebra peste care aterizeaza zborurile intercontinentale ? Este in St. Maarten si acum biletul de avion costa 549 euro. La fel si intr-o alta insula franceza din zona – Point a Pitre in Guadelupa este tot la 549 euro. San Jose, capitala Costa Ricai, una din destinatiile mai noi ale grupului franco-olandez este si ea la un pret foarte bun – 679 euro.

ATENTIE – promotia tine doar pana maine, 23 iunie, dar se poate zbura pana pe 31 martie (perioada optima pentru America Centrala si Caraibe este iarna cand este sezonul secetos pe acolo.

Mai multe amanunte gasiti pe site-ul KLM adica aici. In plus, tot acolo, puteti sa va achizitionati bilete de avion.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest