Wizz Air a anuntat 6 rute noi din Iasi si pozitionarea celei de-a doua aeronave

Vineri a avut loc o conferinta de presa a Wizz Air in care liderul pietei aviatice din Romania a anuntat ca pozitioneaza pe aeroportul din Iasi o a doua aeronava si deschide 6 noi rute din capitala Moldovei. Noua aeronava va ajuns la Iasi in aprilie 2018, luna din care vor porni si noile rute. Acestea sunt:

 

Eindhoven – de unde poti ajunge la Amsterdam destul de repede. Iei un autobuz pana la gara si apoi in circa 2 ore esti in centrul Amsterdamului.

Dortmund – in centrul zonei super-industrializate a Germaniei.

Salonic – o mare surpriza, este prima ruta care leaga Romania de Salonic pentru Wizz Air. De altfel, Wizz Air nu mai are zboruri din Salonic catre nicaieri altundeva… sa fie vreun semnal ca vor aparea mai multe rute din Salonic spre tarile principale deservite de Wizz Air.

Billund, Danemarca. In apropiere, se afla parcul Legoland, dar banuiesc ca Wizz o fi gasit vreo comunitate de romani in vestul Danemarcei.

Malmo. Aeroportul poate deservi nu numai principalul oras al Suediei de Sud, ci si Copenhaga, capitala Danemarcei, aflata la doi pasi.

Paris Beauvais. Cred ca nu mai trebuie sa adaug nimic 🙂

 

Alaturi de noile rute, vor fi crescute frecventele spre Milano/Bergamo, Tel Aviv si Roma.

In total, Wizz Air va deservi din Iasi 14 rute spre 10 tari, oferind 650.000 locuri pe an.

 

Biletele pot fi cumparate de pe site-ul Wizz Air.

 

 

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • Mamadou spune:

    Wizz mai zboara din Salonic spre Budapesta si Kutaisi. Aeroportul din Salonic se va moderniza si isi va mari cu mult capacitatea in urmatorii ani.Este administrat de o divizie a Fraport, cei care administreaza si aeroportul din Frankfurt.
    Pentru Eindhoven mi se pare interesant de mentionat ca in aproximativ 2 ore poti fi in Schiphol.

    • Imperator spune:

      Cand m-am uitat pe harta Wizz, am vazut doar Iasi, dar nu te contrazic, posibil sa zboare spre Budapesta si Kutaisi (mai ales ca sunt multi georgieni in Grecia). De la Eindhoven, in 2 ore ajungi cam peste tot in Benelux 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest