Compania estona Nordica anunta zboruri Tallinn – Constanta pentru sezonul de vara

Tot am eu zilele acestea serialul despre Tarile Baltice, chiar azi publicand articolul despre minunantul oras Tallinn ca, poc …. vad pe Aeronews.ro ca va exista pentru prima oara in istorie un zbor direct intre Romania si Estonia… mai precis intre Constanta si Tallinn. Este un zbor doar pe timpul verii, gandit pentru estoni care sa vina pe Litoralul romanesc, dar asta nu inseamna ca nu puteti cumpara bilete si voi si sa zburati la Tallinn. Dar iata amanuntele.

Anuntul a fost facut astazi la World Routes la Barcelona. Zborul va fi operat de compania estona Nordica, companie fondata de statul eston in 2015 dupa falimentul fostei companii de stat Estonian Air. In acest moment, Nordica este detinuta in proportie de 49% de compania poloneza LOT, Nordica folosind platforma de rezervare a polonezilor.

Zborul Tallinn – Constanta va fi operat de doua ori pe saptamana in perioada 16 iunie – 29 septembrie 2018 dupa urmatorul program:

Tallinn – Constanta 6:05 – 8:35

Constanta – Tallinn 9:10 – 11:45

Cursa este operata cu un avion Bombardier CRJ900 care poate transporta pana la 90 de pasageri.

Biletele pot fi cumparate de pe site-ul LOT, dar inca nu au fost incarcate. Conform Aeronews.ro, preturile pleaca de 90 euro / sens.

Sursa info

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest