Compania poloneza LOT anunta reluarea zborurile Bucuresti – Varsovia din 1 iulie

LOT

Inca o companie aeriana revine pe aeroportul Otopeni dupa cateva luni de absenta – este vorba de compania aeriana poloneza LOT. In ultimele 3 luni, Polonia a inchis granitele pentru orice cetatean strain si spre deosebire de Romania care a interzis zborurile spre doar 12 tari, Polonia a interzis zborurile spre toate destinatiile, ordonand companiilor aeriene sa ramana la sol. Nici un avion nu a decolat sau aterizat de pe nici un aeroport din Polonia cu exceptia zborurilor speciale de repatriere. De cateva zile, Polonia a ridicat interdictia de calatorie si iata ca incepand cu 1 iulie 2020, LOT reporneste zborurile internationale, Bucuresti aflandu-se printre primele destinatii redeschise.

Daca inainte de COVID, LOT opera 3 zboruri pe zi, acum datorita lipsei de cerere, va opera la inceput doar de 4 ori pe saptamana – lunea, miercurea, vinerea si duminica, (uneori si joia), iar programul este teribil de imbarligat. La zborurile spre Varsovia in unele zile e direct, in alte zile se ajunge noaptea in Cracovia, trebuie sa dormi acolo (banuiesc ca pe banii tai) si zbori mai departe a doua dimineata. La retur, unele zboruri sunt via Cracovia (unde se asteapta cateva ore), altele sunt via Cracovia – Budapesta. Eu zic ca daca vreti sa va cumparati bilete sa fiti foarte atenti.

Calatorii din Romania pot intra fara izolare sau alte cerinte in Polonia, in timp ce calatorii din Polonia trebuie sa se auto-izoleze odata ce ajung in Romania.

Biletele pot fi cumparate de pe site-ul companiei LOT.

Categorii:
Companii aeriene

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest