Idee de finantare de city break – Ferratum da micro-credite on-line fara dobanda

cel-mai-frumos-oras-al-europei-centrale-praga

Daca azi dimineata, scriam despre cum sa-ti organizezi un city break in perioada aceasta, in dupa-amiaza aceasta m-am gandit sa va dau un pont cum sa faceti rapid de niste bani (si fara dobanda) in caz ca vreti sa mergeti undeva rapid si contul e un pic cam gol.

Posibil ati auzit de asa-numitele institutii financiare non-bancare care ofera credite pe termen scurt si nu sume prea mari de bani (asa numitele micro-credite) pentru a va acoperi nevoia crescuta de bani punctuala. Unul dintre cei mai mari jucatori de pe aceasta piata se numeste Ferratum, o companie de origine finlandeza, dar care acum este activa in 23 de tari ale lumii, avand peste 1,5 milioane client. Este una din acele companii tehnologice care revolutioneaza modul de obtinere a unor servicii avand un impact la nivel global – cum sunt Uber, Booking, Airbnb, Flixbus si altele. Daca Uber ofera servicii de taxi, Booking si Airbnb de cazare, Ferratum ofera micro-credite pe termen scurt.

Sunt 2 tipuri de credite. Credite pe termen foarte scurt (pana in 1400 lei pe o perioada de pana la 45 zile) sau pe termen scurt (pana la 5000 lei pe o perioada de pana la 1 an). Deci, nu te astepta sa iei un credit pentru casa sau SUV de la ei. Dar poti sa-ti iei un credit pentru un city break.

O sa ma intrebi de ce ar trebui sa platesti cine stie ce dobanda pentru un city break. Taman asta e pontul – pana la 30 septembrie, daca esti un client nou, poti primi unul din micro-creditele pe termen scurt (adica pana in 1400 lei pe maximum 45 zile) FARA DOBANDA. Obligatia este insa sa-l platesti inapoi pana la data scadenta (fi sigur ca iti vor intra niste bani din salarii sau alte surse in urmatoarea luna si jumatate !)

 

Pentru mai multe amanunte, arunca o privire aici.

 

Obtinerea creditelor se executa 100% online, deci nu trebuie sa te duci nicaieri sa semnezi acte, etc. Totul se intampla on-line. In caz ca nu intelegi ceva, e cineva sa te lamureasca pe chat sau la telefon.

 

Iar ca idei unde sa te duci, vezi ca mai sunt zboruri sub 9 euro pe mai multe destinatii. Arunca aici o privire.

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest