Ernest Airlines a incarcat orarele si biletele curselor spre Romania. Intre 73 si 82 euro dus-intors

Ernest Airlines

Va anuntam acum vreo saptamana ca Ernest Airlines, o companie low-cost italiana urma sa intre si pe piata romaneasca, lansand la inceput curse din Bucuresti spre Verona si Genova si din Iasi spre Verona si Cuneo. Mai multe amanunte despre Ernest Airlines gasiti aici, dar ce voiam sa va spun ca incepand de astazi, au fost incarcate biletele in sistemele de rezervare ale Ernest Airlines si pot fi achizitionate deja.

Preturile sunt de:

Bucuresti – Genova – Bucuresti: 82 euro

Bucuresti – Verona – Bucuresti: 73 euro

Iasi – Verona – Iasi: 76 euro

Iasi – Cuneo – Iasi: 76 euro

Preturile sunt dus-intors si erau valabile azi pe la orele 16:30. Ca de obicei, ele sunt dinamice, pot varia de la o ora la alta.

Ca in cazul low-costurilor, bagajele de cala se platesc separat (incepand cu 10 euro / sens pentru bagaje pana in 15 kg). Se poate urca in avion cu un bagaj de mana cu o greutate maxima de 8 kg si cu dimensiuni de 55x35x25, similar cu cele de la celelalte companii low-cost din Europa.

Biletele pot fi cumparate de acum de pe site-ul Ernest Airlines, iar pretul biletelor poate creste odata ce incep avioanele sa se umple. Primele zboruri se vor efectua in jurul datei de 20 iunie 2018.

Ernest Airlines Bucuresti Genova

 

Ernest Airlines Bucuresti Verona

 

Ernest Airlines Iasi Verona

Ernest Airlines Iasi Cuneo

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest