Dupa Air Canada si Wizz care a anulat 12 rute, Ernest Airlines suspenda zborurile in timpul iernii

Ernest Airlines

Pare sa fie sezonul taierii de rute pe cerul Romaniei. Dupa ce Air Canada Rouge a renuntat la singurele zboruri transatlatince directe din Romania pe sezonul iernii (anuntand revenirea la primavara) si dupa Wizz Air a anulat 12 rute din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi din care nu se stie cate vor fi relansate la primavara, iata ca al treilea transportator aerian anunta suspendarea zborurilor din si spre Romania – este vorba de compania low-cost italiana Ernest Airlines care a lansat 4 rute din Bucuresti si Iasi in vara lui 2018. Conform informatiilor provenite de la conducerea companiei, Ernest Airlines va reveni in aprilie 2019 cu aceleasi rute, dar va adauga mai multe intre Romania si Italia.

Rutele suspendate sunt Bucuresti – Genova / Verona si Iasi – Cuneo / Verona si ultimele zboruri vor fi operate pe 8 octombrie 2018.

Din aprilie, se va reveni cu aceleasi rute, dar si cu unele noi, Ernest Airlines anuntand ca isi va mari flota de avioane cu inca 4 avioane A320 (pana acum, au operat la Bucuresti cu mai micul A319). In plus, anunta ca va exista un site in limba romana, o aplicatie pentru telefoane mobile si posibilitatea check-in-ului on-line (pana acum se putea face doar la aeroport).

Cei care au achizitionat biletele pentru perioada de suspendare vor primi banii inapoi.

Cand voi avea mai multe informatii despre revenirea Ernest Airlines (ca si a rutelor anulate Wizz), va voi anunta 🙂

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii