Dupa Air Canada si Wizz care a anulat 12 rute, Ernest Airlines suspenda zborurile in timpul iernii

Ernest Airlines

Pare sa fie sezonul taierii de rute pe cerul Romaniei. Dupa ce Air Canada Rouge a renuntat la singurele zboruri transatlatince directe din Romania pe sezonul iernii (anuntand revenirea la primavara) si dupa Wizz Air a anulat 12 rute din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi din care nu se stie cate vor fi relansate la primavara, iata ca al treilea transportator aerian anunta suspendarea zborurilor din si spre Romania – este vorba de compania low-cost italiana Ernest Airlines care a lansat 4 rute din Bucuresti si Iasi in vara lui 2018. Conform informatiilor provenite de la conducerea companiei, Ernest Airlines va reveni in aprilie 2019 cu aceleasi rute, dar va adauga mai multe intre Romania si Italia.

Rutele suspendate sunt Bucuresti – Genova / Verona si Iasi – Cuneo / Verona si ultimele zboruri vor fi operate pe 8 octombrie 2018.

Din aprilie, se va reveni cu aceleasi rute, dar si cu unele noi, Ernest Airlines anuntand ca isi va mari flota de avioane cu inca 4 avioane A320 (pana acum, au operat la Bucuresti cu mai micul A319). In plus, anunta ca va exista un site in limba romana, o aplicatie pentru telefoane mobile si posibilitatea check-in-ului on-line (pana acum se putea face doar la aeroport).

Cei care au achizitionat biletele pentru perioada de suspendare vor primi banii inapoi.

Cand voi avea mai multe informatii despre revenirea Ernest Airlines (ca si a rutelor anulate Wizz), va voi anunta 🙂

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

 • Mihai spune:

  Sunt foarte curios, stii cam in medie ce grad de ocupare au avut cursele canada rouge spre montreal si toronto,si vice versa?

 • elena spune:

  Mare NESERIOZITATE din partea italienilor ! Ce sa mai crezi , lucruri incurcate , bani aruncati, cazari platite si tot ce decurge din acest amalgam. Ce poti sa faci? Oare mai exista seroiozitate in lumea aceasta , cat despre certitudini un singur lucru este sigur ,moartea.Nu este o simpla intamplare , odata la nu stiu ce perioada , ci o treaba cotidiana .Ce poti face este marea mea intrebare ?

  • Imperator spune:

   Companiile aeriene nu sunt ONG-uri de utilitate publica, sunt companii care trebuie sa faca profit, asa ca iau deciziile cele mai bune in functie de potentialul pietei. Nu sunt singurii care au anulat, pentru iarna asta s-au anulat zeci de curse din si spre Romania. Nu prea inteleg cu banii aruncati, banii pe bilete va vor fi returnati.

 • george spune:

  Marketing si raspunsuri pe ocolite , aceasta vad ca este realitatea . Bani returnati , da, de acord cu d voastra , dar cazari platite , programari cu mult timp inainte ,bugetul este cu limita , poate altii nu , si totusi ce poti sa faci ?Vad ca nimeni nu poate raspunde la aceasta intrebare ?Pare simplu,dar in realitate sari din buget , si multe alte lucruri incurcate !

  • ik spune:

   Așa e cu low costurile…eu n-am pățit niciodată până acum (din 17 zboruri low cost pe care le-am luat) dar în general mă gândesc că se poate întâmpla , de fiecare data când îmi iau.

   • Imperator spune:

    Nu sunt doar low-costuri, orice companie anuleaza rute din diverse motive.
    Doar in ultimele cateva zile:
    Air Canada a anulat Vancouver – Nagoya
    Cathay Pacific a anulat Hong Kong – Copenhaga
    Easyjet a anulat Milano – Viena
    Norwegian renunta la Londra – Singapore
    Philippine Airlines amana Manila – Sapporo
    Bangkok Airways renunta la Bangkok – Nha Trang si Phuket – Yangon
    Korean Air anuleaza Busan – Hong Kong
    Alaska airlines anuleaza Los Angeles – Mexico DF
    United Airlines anuleaza San Francisco – Victoria
    Eurowings renunta la Viena – Londra
    Aegean Airlines inchide Atena – Teheran
    Thai Airways renunta la Hong Kong – Seul
    Thai Smile renunta la Bangkok – Hong Kong si Phuket – Hong Kong
    WestJest inchide Calgary – Mexico DF si Vancouver – Mexico DF
    Emirates renunta la Colombo – Singapore
    British Airways amana Londra – Doha

    Si sunt convins ca nu sunt toate cursele anulate.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest