Companii transport persoane Romania – Anglia / Germania. Azi: Euro Trans

Euro Trans

Continui prezentarile de firme de transport persoane din Romania care ofera transport pe destinatii din Europa Occidentala, cum ar fi Anglia, Germania, iar astazi va prezint firma ieseana Euro Trans. Operand microbuze si autocare pe destinatii din Anglia si Germania, dar si spre alte tari, precum Olanda, Italia, Belgia si Danemarca, Euro Trans este un transportator care opereaza din 2011 si a transportat mii de pasageri din si spre Romania pana acum.

Cum ziceam si in articolele precedente despre transportatorii rutieri, acestia, pentru a putea sa lupte eficient cu marile companii aeriene low-cost, au introdus transportul pana la usa, fiind mai degraba niste curse care in strainatate se numesc shuttle. In cazul ca pleci din Romania, pasagerul este luat dintr-un punct central din orasul de unde pleaca, dar in Anglia, Germania sau in celelalte tari este lasat la usa casei sale (sau, ma rog, unde vrea sa se duca). Combinat cu faptul ca totusi sunt bilete ieftine (70 de euro spre Austria sau 100 de euro pana in Anglia sunt niste preturi foarte bune, tinand cont ca in acest tarif ai dreptul si la un bagaj de 70 kg (un avantaj indiscutabil fata de avion, pentru cei care locuiesc si muncesc in Europa Occidentala), si la un pranz cald pe drum, in general in Ungaria.

In principiu, Euro Trans te poate ridica din zeci de orase din tara si sa te duca in zeci de destinatii din tara de destinatie fix la usa. Pentru returul spre Romania, de asemenea, esti ridicat din fata usii tale si transportat pana intr-un loc central in orasul de destinatie din Romania.

 

Principalele oferte sunt

Transport persoane Romania – Anglia  Preturile incep de la 100 de euro (pe sens), dar se ofera diverse discounturi pentru copii, pentru bilete dus-intors (valabile 6 luni), pentru studenti sau pentru clienti fideli.

Transport persoane Romania – Germania. In cazul Germaniei, preturile incep de la 85 de euro (pe sens) cu aceleasi scheme de reduceri si bonusuri. Din nou, pasagerii sunt lasati sau luati din fata domiciliului din Germania.

Alte destinatii deservite sunt: Austria (70 euro), Italia (80 euro), Danemarca (150 euro) si Belgia (120 euro)

 

Pentru toate cursele, se asigura un mijloc de transport dotat cu aer conditionat, wifi gratuit (sa tot freci Facebook-ul) si un sistem video, o masa calda pe drum, scaune rabatabile si toalete ecologice la bord. In plus, cum ziceam, se pot lua doua bagaje de pana la 70 kg, plus un bagaj de mana.

Pentru mai multe informatii si pentru rezervari, ii puteti contacta pe cei de la Euro-Trans la telefonul +40 749 473 468 (telefon aflat in Romania), dar si prin skype sau e-mail. Nu este nevoie de plata in avans cu cardul, banii se achita la sofer la urcare.

Pentru mai multe informatii cu privire la curse Germania / Anglia, puteti sa va informati de pe site-ul companiei (care, apropo, arata chiar foarte bine !).

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest