Despre transport de persoane in Europa – Italia, Germania, Anglia. Astazi, Ester Tours

Transport Anglia Autocar

Da, stiu, aviatia continua sa-mi ofere modul preferat de calatorit, dar asta nu inseamna ca nu mai exista alte mijloace de transport – cai ferate, autocare, microbuze, chiar si biciclete :). Si cum de vreun an incoace, am inceput sa va prezint diverse firme de transport rutier din Romania, astazi va mai prezint una. Se numeste Ester Tours si este specializata pe transporturi door-to-door pe destinatii din Europa Occidentala, operand curse din 2008.

Cum scriam intr-un articol anterior, care ar mai fi sansa transportatorilor rutieri pe curse internationale, in conditiile in care sunt din ce in ce mai multe rute de avioane la preturi de multe ori de doar 10 – 20 de euro? Sunt doua – una este sa te duca (sau sa te ia) direct la / de acasa, mai ales in Europa Occidentala, unde transporturile terestre sunt foarte scumpe, a doua, sa iti includa un bagaj de o cantitate generoasa. In cazul celor care sunt la munca in Occident, acesta este un aspect important. Daca pleci intr-un city break de 3 zile, poti sa pleci si cu un rucsacel cu cateva lucruri, daca locuiesti si muncesti in alta parte, atunci chiar ca iti trebuie sa transporti lucruri. Chiar si daca locuiesti in Romania si te duci la rude si prieteni care locuiesc in Anglia sau Italia, tot trebuie sa te cari cu bagaje serioase – pentru ca de cele mai multe ori trebuie sa le duci si mancare romaneasca …

Dar sa va zic de Ester Tours.

Are curse catre Italia, Germania, Belgia, Olanda, Anglia, Irlanda, dar si spre tarile scandinave (Norvegia, Suedia, Danemarca). Ca idee, iata amanuntele pentru unele tari.

Pentru transport de persoane Romania – Italia, se pleaca de trei ori pe saptamana: marti, joi si vineri. Sunt, practic, deservite cateva zeci de orase italiene cu autocare, din Trieste si pana in Sicilia. Preturile variaza in functie de destinatie – daca e mai aproape de Romania (cum ar fi Vicenza, Verona, Brescia), pretul este 75 de euro, daca e mai departe – cum sunt Bari, Lecce sau Reggio Calabria, pretul este 95 de euro, iar pentru Sicilia, un bilet costa 100 de euro. Cursele se fac cu autocarele, iar pasagerii sunt lasati sau sunt luati dintr-o zona centrala a oraselor italiene, in general in fata garii.

 

Pentru transport de persoane Romania – Germania, se pleaca de patru ori pe saptamana si, in acest caz, pasagerul este transportat pana la adresa indicata (sau luat de la adresa indicata). In pretul biletului, se include si un bagaj de 50 kg. Preturile variaza in functie de orasul in care se calatoreste si variaza intre 75 si 115 euro. Toate detaliile sunt in linkul de mai sus.

 

Pentru transport de persoane Romania – Anglia, de asemenea se ofera transport pana la adresa indicata in Anglia, in timp ce in Romania, pasagerii sunt luati sau lasati intr-un punct central al orasului dorit. Sunt trei curse pe saptamana din zeci de orase din Anglia, dar si cateva din Scotia, cum ar fi Glasgow. De asemenea, se asigura transportarea unui bagaj de 50 kg, inclus in costul biletului. Preturile variaza intre 100 si 125 de lire, in functie de orasul de destinatie din Anglia.

 

Pentru a va rezerva loc, trebuie sunat la un numar de telefon din Romania, pe care il gasiti aici. Rezervati locul si veti plati la sofer.

Aveti posibilitatea sa aflati mai multe informatii tot telefonic.

Transport Germania Autocar Microbuz

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest