Concurs Lufthansa: castiga 2 bilete intercontinentale in clasa business. Sau in economy. Sau alte cateva bilete de avion :)

Lufthansa

In ultimii doi-trei ani, Lufthansa a trecut printr-o serie imensa de schimbari. A devenit prima companie europeana care a primit 5 stele din partea Skytrax, a trecut printr-o perioada de rebranding, a lansat o groaza de rute a lansat si o noua campanie publicitara, numita „Say Yes to the World”. Este o campanie neobisnuita pentru Lufthansa, care, de ani buni, a subliniat serviciile ei de varf si calitatea experientei in zbor, optand, de data asta, spre un mesaj prin care isi incurajeaza pasagerii sa plece sa descopere lumea, sa se abata de pe caile batute, sa se ridice de pe scaunul de acasa si sa se aseze pe un scaun Lufthansa, si sa mearga sa descopere lumea. E foarte interesant ca Lufthansa a luat aceasta decizie – sa se mute de la comunicarea calitatii serviciilor la trairea de experiente de neuitat taman in anul in care a obtinut, dupa investitii serioase, statutul de companie de 5 stele. Dar e o decizie buna, zic eu – calatorii din ziua de azi cauta experiente memorabile, cauta diversitate in calatoria lor, iar oamenii de marketing de la Lufthansa au inteles asta. Si acum, striga prin toate tarile „Say Yes to The World!”.

Cu ocazia noii campanii de publicitate, cei de la Lufthansa au decis sa ii ajute pe cativa pasageri „sa spuna da lumii” si sa zboare (gratis, evident) in orice destinatie a lumii vor ei. Asa ca pune la bataie 2 bilete pentru orice destinatie Lufthansa la clasa business, inca 2 bilete, la fel, spre orice destinatie Lufthansa din lume la clasa economy si inca 4 bilete spre orice destinatie din Europa. Evident, e vorba de o pereche de bilete (ca doar nu vei merge singur in Noua Zeelanda sau Chile), asa ca e vorba de 4 castigatori.

 

Ce trebuie sa faci?

Intra pe linkul https://yestotheworld.com/xx/en si stabileste-ti o destinatie pe care iti doresti sa o vizitezi. Apoi, dupa ce o validezi, introduci datele de contact (inclusiv nume, prenume) si tii pumnii stransi. Poti participa la concurs pana pe 25 aprilie 2018, iar tragerea la sorti are loc pe 15 mai 2018 – cand, sper ca unul dintre voi, cititorii blogului meu, sa castigati biletele spre unde vreti voi! Business class, of course.

 

Si in caz ca nu ati castigat, oricare dintre voi puteti castiga automat 20 de euro. Daca vrei sa zbori undeva cu Lufthansa, intra aici si obtine automat un voucher pentru bilete de avion Lufthansa cu plecare din Romania. Conditia este sa va achizitionati biletul de pe site-ul Lufthansa.

 

MULTA BAFTA!

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

 • Cristiana spune:

  La Terms & Conditions, odata ce te inscri in concusul Lufthansa, scrie „all persons of 18 years or older who are permanently resident in Germany, Austria or Switzerland, are eligible to participate.” Deduc de aici ca nu e deschis si pentru romani, acest concurs…

  • Imperator spune:

   La Terms & Conditions scrie:
   The Competition will be hosted in Germany and is open for citizens within Europe, Middle East and Africa (except for the following countries: Germany, Switzerland, Austria, Slovakia, Italy and France).
   Deci, daca ai cetateni romana, poti participa. Daca esti romanca, dar ai renuntat la cetatenia romana in favoarea cetateniei germane, elvetiene, austriece, slovace, italiene sau franceze), nu poti participa.

   Citeste aici: https://yestotheworld.com/xx/en/terms

  • Imperator spune:

   Si mai jos la articolul 5 mai apar niste limitari, Chiar daca ai cetatenie romana, nu poti participa decat daca ai peste 18 ani si daca tu, parintii tai, sotul / sotia, copiii sunt angajati la Lufthansa in Romania sau oriunde altundeva.

 • Andrei spune:

  buna
  mai e oare concurs ? am selectat o destinatie dar nu imi apare nimic sa ma inregistrez

 • Cristian David spune:

  Eu sunt curios cat au platit pentru a primi 5 stele in conditiile in care au scaune de economy in business cu locul de la mijloc blocat.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest