BREAKING NEWS: Wizz Air anunta deschiderea rutei Bucuresti – Kutaisi, Georgia !

. Wizz Bucuresti Varsovia

Slava Domnului, in sfarsit, cineva s-a hotarat sa sparga gheata ! Acum cateva minute, Wizz Air a anuntat deschiderea primei rute directe intre Bucuresti si Georgia, mai precis pe aeroportul unde opereaza Wizz in Georgia, in Kutaisi. De ani de zile sustin ca trebuie sa existe zboruri intre Romania si Georgia, Georgia este o tara extraordinara, puteti sa cititi multe despre aceasta tara aici si ma bucur ca in sfarsit, exista o ruta directa ! Wizz a spart gheata ! E drept, nu va zbura la Tbilisi, dar si la Kutaisi e perfect – este foarte aproape de litoral, de Batumi, de incredibila regiune montana Svaneti si nici de Tbilisi nu e foarte departe – sunt cam 6 ore cu masina si exista transferuri disponibile.

Ce poti face in Georgia ? Foarte, foarte multe ! Caucazul este superb, exista orase istorice deosebite (Tbilisi, Mtsekhta), tur de vinuri (vinul georgian este legendar) si mai ales sa descoperi acele cotloane spectaculoase de Caucaz – Svaneti si Tusheti, ori mai populara Autostrada Militara !

Deci, foarte pe scurt, vor fi 3 zboruri pe saptamana (martea, joia si sambata) iar primul zbor este programat pe 3 iulie 2018  – yesssss ! In plin sezon !

Promit sa revin cu amanunte cum poti merge de la aeroportul Kutaisi spre alte locuri din Georgia

 

Program de zbor

Marti si sambata: Bucuresti – Kutaisi 13:30 – 16:45 si Kutaisi – Bucuresti 17:15 – 18:40

Joia: Bucuresti – Kutaisi 6:25 – 9:40 si Kutaisi – Bucuresti 10:15 – 11:40.

 

Preturile incep de la 109 lei (fara bagaj de cala inclus)

Biletele pot fi deja cumparate pe site-ul Wizz Air. Grabiti-va cat mai gasiti preturile acestea, ma astept ca avioanele sa se umple.

Imagini Georgia

Evening In Tbilisi

Tbilisi spre seara

Autostrada Militara Georgia

autostrada militara prin Caucaz

Mtskheta

Mtskheta, vechea capitala a Georgiei

Vin Georgian

Un vin legendar

Kazbek

Varfuri de 5000 metri de zici ca ii atingi cu mana

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii