ADEVARATA PROMOTIE WIZZ AIR: 30% azi si maine !

05. Wizz Air Varsovia

Zilele trecute, Facebook-ul mi-a fost inundat de oameni care multumeau Wizz Air care dadea bilete gratis (sau la 1 + 1) cu ocazia implinirii a 15 ani. Era evident un site pirat al carui scop mi-e neclar – poate sa fure niste bani, poate sa stranga niste date personale, poate sa propage niste virusi informatice, poate pur si simplu sa-si bata joc (in cel mai bun caz). Oameni buni, in primul rand verificati site-ul acela inainte de a apasa pe butoane de accept sau de a scrie niste date acolo si daca e vorba de Wizz Air (sau Blue, sau Tarom, sau oricare alta companie aeriana), intrati pe site-ul lor si sigur veti afla daca exista sau nu promotie. Va dati seama ca la acest tip de promotie, va fi pe prima pagina a site-ului…

Revenind acum la Wizz Air. Intr-adevar, Wizz Air are promotie dar nu este de 1 + 1 gratuit, ci este de reducere cu 30% a tarifelor. De obicei, ei fac reduceri de 20%, acum, ca fac 14 ani (nu 15 !), au decis sa fie mai generosi si sa mai dea 10%.

Deci, astazi si maine (cand se implinesc 14 ani de la primul zbor Wizz Air), puteti achizitiona bilete Wizz Air cu reducere de 30%. Si nu de pe nu stiu ce site, ci direct de pe site-ul Wizz Air, adica … wizzair.com .

 

Sa gasiti bilete la preturi bune 🙂

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest