Mutare surpriza: Blue Air va zbura la Bucuresti la Paris – Charles de Gaulle, principalul aeroport

Boeing 737 MAX8 Blue Air

Hopa, o mutare surpriza – incepand cu orarul de iarna (mai precis din 28 octombrie 2018), Blue Air va inaugura zboruri din Bucuresti spre principalul aeroport din capitala Frantei – Paris Charles de Gaulle. De ce e o surpriza ? Pentru ca aeroportul Charles de Gaulle nu prea este deschis companiilor low-cost (e drept, Blue Air s-a indepartat de vreo 2 ani deja de idee de low-cost), iar ca sa aterizezi aici trebuie sa cumperi slot-uri (la fel ca si la Londra Heathrow, Frankfurt si alte mari aeroporturi ale Europei) care nu sunt deloc ieftine. Dar cum necum, iata ca Blue Air a pus mana pe niste sloturi si opereaza pe aeroportul Charles de Gaulle. Spun ca opereaza (la prezent) pentru ca deja Blue Air zboara de la Torino la Paris Charles de Gaulle de asta-primavara. Dar iata amanuntele:

 

 

 

 

 

 

Blue Air va opera de 4 ori pe saptamana dupa urmatorul orar

Luni si miercuri: Bucuresti – Paris 8:55 – 11:05 / Paris – Bucuresti 11:50 – 15:40

Vineri si duminica: Bucuresti – Paris 15:40 – 17:50 / Paris – Bucuresti 18:25 – 22:15

Cele 4 zboruri saptamanale se vor adauga celor 2 zboruri zilnice operate de Tarom si 3 zboruri zilnice operate de Air France. Blue Air va continua sa opereze cele 3 zboruri saptamanale catre aeroportul low-cost al Parisului – Paris Beauvais.

Aeroportul Charles de Gaulle este principalul aeroport al Parisului de unde opereaza toate cursele intercontinentale. Nu stiu daca Blue Air va incheia vreun parteneriat cu vreo companie care opereaza zboruri trans-continentale, dar e putin probabil ca va semna cu Air France (care se afla in aceeasi alianta cu Tarom). Aeroportul Charles de Gaulle se afla in nordul Parisului si este cel mai bine legat de capitala Frantei prin linii RER (metrou rapid) care merge pana in inima Parisului si diverse autobuze, mult mai repede decat din Beauvais. Tot din Paris Charles de Gaulle se ajunge cu shuttle direct si la EuroDisneyland.

Biletele de avion ale Blue Air au preturi incepand de la 43,99 euro (one-way), deci 88 euro dus-intors. Pretul minim la Tarom pentru un bilet dus-intors este de 174 euro pentru luna octombrie.

Biletele pot fi cumparate aici ————-> site Blue Air

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • Alin spune:

    Salut Cezar! Mie nu prea îmi place sa intreb absolut nimic pe nimeni, dar pe tine îmi permit sa te intreb ceva: Dacă dețin WDC la wizzair, de ce discountul de 10 euro nu se aplica și pe zborul intern OTP-CLJ, la un preț de 150-200 lei pe segment, pentru
    una-doua persoane?

  • Alin spune:

    Eu tot încerc de câteva luni și tot nu merge…. Dacă dau un mail la ei, cine știe ce inventează in 30 de zile? Poate or fi anumite condiții care se aplica ?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Destinatii